Întrebări frecvente

Cine poate solicita un credit cu Kreddy?

Orice cetățean al Republicii Moldovei poate solicita un credit dacă:

  • are vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani
  • are un venit constant
  • are buletin de identitate valabil
  • este capabili să ramburseze creditul la timp
Vor exista taxe ascunse?

Nu, la Kreddy "transparența" este o expresie - lege. De aceea, încă din momentul aplicării pentru obținerea unui împrumut de la noi, toate informațiile legate de acesta sunt afișate în cadrul calculatorului de împrumut de pe site.

Cum și când trebuie să rambursez creditul?

Poți achita creditul în oficiile noastre str. Ismail 58/1 sau la una din filialele BC "Victoriabank" SA, BC "Moldindconbank" SA, BC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita la orice terminal QIWI, RunPay, PAYNET, BPay din țară sau prin intermediul canalelor de achitare online: myrunpay.com, paynet.md, oplata.md, www.bpay.md.

Pot prelungi perioada de rambursare a creditului?

Da este posibil, dar depinde de fiecare caz individual, pentru a afla mai multe detalii, rog să contactați call-centrul nostru.

Pot primi creditul în numerar?

Da, poți opta pentru primirea banilor atât la contul tău bancar, cât și în numerar. Decide singur cum îți este mai avantajos. Dacă ridici banii direct din oficiile noastre nu vei plăti nici un comision. În cazul în care alegi să ridici banii de la Poștă, terminal RunPay mini sau Victoriabank, vei achita un comision pentru suma primită.

Cum depun cererea de împrumut?

Cererea de împrumut o poți depune pe site-ul nostru, în unul din oficiile noastre din Chișinău sau la unul din oficiile Posta Moldovei. Însă cel mai rapid aplica o solicitare prin telefon la numărul 078 18 88 18.

De ce acte am nevoie pentru a obține un împrumut?

Pentru a obține un credit, ai nevoie doar de buletin de identitate valabil.

Cât de repede voi primi banii?

După semnarea contractului primești banii în numerar în decurs de 10 minute la partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank, iar dacă vii în oficiile noastre, primești banii imediat la casă fără comision. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Cine poate împrumuta?

Orice adult, rezident în R. Moldova, poate aplica pentru un împrumut Kreddy.

Unde pot semna contractul de împrumut?

Contractul îl poți semna la una din filialele noastre indicate pe harta, sau la unul din magazinile Darwin. Găsiți cea mai apropiată locație aici.

Cum ridic banii?

Poți ridica banii în numerar în unul din oficiile noastre din Chișinău str. Ismail 58/1, la oficiile Poșta Moldovei (comision 1,5%) sau la orice filială BC Victoriabank SA (comision 1%) cu reținerea comisioanelor indicate. Banii pot fi transferați pe contul tău bancar sau pe card. La fel, puteți primi banii în Portmoneul RunPay sau să îi ridicați în numerar de la orice terminal RunPay Mini (comision 1%).

Unde pot achita creditul?

Poți achita creditul în oficiile noastre str. Ismail 58/1 sau la una din filialele BC "Victoriabank" SA, BC "Moldindconbank" SA, BC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita la orice terminal QIWI, RunPay, PAYNET, BPay din țară sau prin intermediul canalelor de achitare online: myrunpay.com, paynet.md, oplata.md, www.bpay.md.

Poate altă persoană să achite creditul în locul meu?

Orice persoană de încredere poate achita creditul în locul tău. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul tău de identificare (IDNP) și să dețină buletinul său de identitate personal, ce trebuie prezentat la ghișeu.

Este posibilă extinderea termenului de achitare a creditului?

Da este posibilă, dar depinde de fiecare caz concret, pentru a afla mai multe detalii, rog să contactați call-centrul nostru.

Care este suma și perioada maximă a împrumutului?

Poți împrumuta de la 1 000 până la 60 000 MDL. Poți obține un credit pe o perioadă de la 2 până la 12 luni.

Selectează suma:
60 000 lei
1 000
60 000
Selectează termenul:
0 luni
0 luni
Total spre rambursare
0 lei
Termen credit (luni)
0
Prima dată de rambursare
0.0.0000