Întrebări frecvente

Cum depun cererea de împrumut?

Cererea de împrumut o poți depune pe site-ul nostru, în unul din oficiile noastre din Chișinău sau la unul din terminalele de plata RunPay Mini,sau la unul din oficiile Posta Moldovei. Însă cel mai rapid aplica o solicitare prin telefon la numărul 078 18 88 18.

De ce acte am nevoie pentru a obține un împrumut?

Pentru a obține un credit, ai nevoie doar de buletin de identitate valabil.

Cât de repede voi primi banii?

După semnarea contractului primești banii în numerar în decurs de 10 minute la terminalele de plata RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank, iar dacă vii în oficiile noastre, primești banii imediat la casă fără comision. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Cine poate împrumuta?

Orice adult, rezident in R. Moldova, poate aplica pentru un împrumut Kreddy.

Unde pot semna contractul de împrumut?

Contractul îl poți semna la una din filialele noastre, la unul din terminalele RunPay Mini indicate pe harta sau la unul din magazinile Darwin. Găsiți cea mai apropiată locație aici.

Cum ridic banii?

Poți ridica banii în numerar în unul din oficiile noastre din Chișinău str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 (comision 0%), la oficiile Poșta Moldovei (comision 1,5%) sau la orice filială BC Victoriabank SA (comision 1%) cu reținerea comisioanelor indicate. Banii pot fi transferați pe contul tău bancar sau pe card. La fel, puteți primi banii în Portmoneul RunPay sau să îi ridicați în numerar de la orice terminal RunPay Mini (comision 1%).

Unde pot achita creditul?

Poți achita creditul în oficiile noastre str. Ismail 58/1 și bd. Moscovei 1/2 (fara comisioane) sau la una din filialele BC "Victoriabank" SA, BC "Moldindconbank" SA, BC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita la orice terminal QIWI, RunPay, PAYNET, BPay din țară sau prin intermediul canalelor de achitare online: myrunpay.com, paynet.md, oplata.md, www.bpay.md.

Poate altă persoană să achite creditul în locul meu?

Orice persoană de încredere poate achita creditul în locul. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul tău de identificare (IDNP) și să dețină buletinul său de identitate personal ce trebuie prezentate la ghișeu.

Este posibila extinderea termenului de achitare a creditului?

Da este posibila, dar depinde de fiecare caz concret, pentru a afla mai multe detalii, rog sa contactati call-centrul nostru.

Care este suma și perioada maximă a împrumutului?

Poți împrumuta de la 1 000 până la 15 000 MDL. Poți obtine un credit pe o perioadă de la 2 până la 12 luni.

Nu îți vezi întrebarea aici? Contactează-ne
LEI
LEI
LEI
LUNI
2 LUNI
12 LUNI
Achit Peste
1 luna
 
Rata lunară
0 LEI
2 luni
* Doar pentru 2, 3, 6 luni
Rata lunară
0 LEI
Termen credit (luni)
12
Prima dată de rambursare
01.01.2018

Ai nevoie de ajutor?

Operatorii noștri sunt gata să te ajute. Sună-ne la numărul nostru în cursul orelor de lucru și te vom ajuta să completezi cererea.

078 18 88 18

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00
Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit Rapid Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog Credit Nebancar Credit fără adeverință salariu Refinantare Contacte Bunuri în credit Рус / Rom
Отправить Заявку Cabinet Personal