Despre noi

OCN „Credits 2 All” SRL face parte dintr-o firmă internațională de capital privat care operează în Europa, SUA, Asia, America Latină și CSI. Grupul se concentrează pe fintech și are 20 de ani de experiență în lansarea de noi proiecte, restructurarea companiilor existente, încheierea de parteneriate, fuziuni și achiziții și investiții în startup-uri.

Grupul nostru financiar aplică cele mai noi și mai bune soluții tehnice în tehnologia informației pentru a oferi acces la cele mai avansate produse tehnologice de creditare pentru consumatori. Obiectivul nostru este să oferim acces mai ușor la finanțare printr-o formă mai rapidă și mai transparentă de creditare pentru clienții din întreaga lume care nu își pot satisface nevoile financiare prin produsele bancare actuale.

Produsele și serviciile noastre sunt concepute pentru a permite oamenilor să își satisfacă nevoile financiare printr-o platformă de împrumut reglementată și standardizată care se integrează în activitățile lor zilnice.

Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiilor mobile și de internet, putem oferi clienților noștri produse financiare adaptate cerințelor lor mai rapid și mai ușor pentru utilizatori decât înainte.

Ai nevoie de ajutor?

Operatorii noștri sunt gata să te ajute. Sună-ne la numărul nostru în cursul orelor de lucru și te vom ajuta să completezi cererea.

078 18 88 18

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00
Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit Rapid Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog Credit Nebancar Credit fără adeverință salariu Refinantare Contacte Bunuri în credit Рус / Rom
Отправить Заявку Cabinet Personal