CREDITE ONLINE până la
60 000     lei
acum
prima rată
peste

2  luni
Acum poți depune cererea și obține credit de la Kreddy și în toate oficiile poștale din Moldova!

Revenim in curind cu infomatie buna

Despre credite fără gaj de la Kreddy

Serviciul de credite fără gaj de la Kreddy.md este recomandat tuturor persoanelor care au cetățenie moldovenească și care se încadrează în condițiile de eligibilitate. Atât în Chișinău, cât și oriunde în altă parte în Moldova, orice moldovean cu vârsta între 18 și 70 de ani poate obține până la 60.000 Lei. Beneficiezi de o perioadă de grație de 3 luni la oricare credit rapid în Chișinău. Solicită împrumut acum și descoperă și alte beneficii pe care le oferim clienților noștri loiali!

Kreddy Moldova înseamnă credit fără gaj, ce poate fi accesat online, la terminalele Run Pay Mini sau în sucursala noastră. Banii se primesc în numerar sau prin transfer bancar, ceea ce înseamnă siguranță și rapiditate. Poți opta pentru un credit rapid online fără acte chiar acum, fiindcă oferim condiții de aplicare flexibile și cu pachet minim de documente. Bucură-te și tu de avantajele pe care ți le oferă Kreddy încă de la primul împrumut de bani, accesând un credit online chiar acum!

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut