CREDITE ONLINE până la
60 000     lei
acum
prima rată
peste

2  luni
Acum poți depune cererea și obține credit de la Kreddy și în toate oficiile poștale din Moldova!

Cum solicit un credit fără gaj de la Kreddy?

Aplică online și economisește timp
Aplică online și economisește timp

Apasă butonul "Solicită Împrumut" și primești în maxim 15 minute aprobarea pentru solicitarea de credit rapid doar cu buletinul.

Aprobare în 15 minute
Aprobare în 15 minute

Verificarea cererii tale de credit fără gaj se efectuează în aproximativ 15 minute (nici mai mult, nici mai puțin –indiferent de localizare ­- Chișinău sau Bălți)!

Semnează contractul de credit rapid online și încasează-ți banii
Semnează contractul de credit rapid online și încasează-ți banii

Vino în filialele noastre sau la colaboratorii noștri de la Darwin, semnează contractul de împrumut urgent online și apoi îți vei încasa banii (numerar sau transfer bancar)

Condiții pentru a beneficia de credite fără gaj Kreddy

Nu trebuie să ai credite restante sau în derulare în momentul aplicării Nu trebuie să ai credite restante sau în derulare în momentul aplicării
Nu trebuie să fii mai tânăr de 18 ani și nici mai bătrân de 70 de ani Nu trebuie să fii mai tânăr de 18 ani și nici mai bătrân de 70 de ani
Trebuie să ai o sursă de venituri pentru a ne plăti împrumutul Trebuie să ai o sursă de venituri pentru a ne plăti împrumutul
Trebuie să ne dovedești identitatea cu un singur document -buletinul de identitate Trebuie să ne dovedești identitatea cu un singur document -buletinul de identitate

De să apelezi la credite fără gaj de la Kreddy Moldova?

 • Aplici numai pe baza buletinului de identitate, fără certificat de salariu
  Yes
 • Beneficiezi la oricare dintre aceste credite online urgente de 3 luni de grație
  Yes
 • Poți prelungi perioada de returnare a împrumutului la nevoie
  Yes
 • Dispui de un serviciu de suport clienți pentru completarea cererii de credite MD fără gaj
  Yes
 • Poți obține credite fără gaj Chișinău sau Bălți ori de câte ori dorești, atât timp cât ti-ai rambursat creditul anterior, oriunde în MD!
  Yes

Despre credite fără gaj de la Kreddy

Suntem un serviciu de credite fără gaj în Chișinău și în țară, cu aprobare în maximum 15-20 de minute, eligibil pentru toți cetățenii din Republica Moldova. Îți punem la dispoziție cea mai simplă modalitate de a obține un împrumut: printr-un credit fără să fii angajat. Poți completa cererea online pe site, să ne vizitezi direct la unul din oficiile noastre, la telefon sau prin intermediul terminalului Run Pay Mini. Te ajutăm la completarea cererii, așa că tu trebuie doar să ne oferi datele corecte, iar noi te finanțăm cu suma de care ai nevoie. Nu este nevoie să ne oferi niciun gaj sau să ai în proprietate bunuri imobiliare/mobile.

Dispunem de o vastă rețea de birouri disponibile în toată Moldova, așa că ne găsești foarte aproape de tine. Alături de noi vei obține un credit fără gaj și fără adeverință de venit, accesibil și foarte avantajos! În plus, îți oferim o perioada de grație de până la 3 luni, astfel încât să-ți fie cât mai comod să te bucuri de banii primiți.

Kreddy.md este marca înregistrată în Republica Moldova. Utilizarea acestui site constituie acceptarea Termenilor și Condițiilor și a Politicii de Confidențialitate Kreddy.md.

Descrierea principalelor caracteristici ale produsului de credit fără gaj în Bălți, Chișinău și în toată țara:

Tipul de credit: Credit fără gaj.

Valoarea totală a creditului – suma creditului acordat: de la 1 000 pana la 60 000 lei.

Ridicarea creditului - transferul sumei creditului poate avea loc online (transfer la cont bancar, cont de card, e-wallet/portofelul electronic) sau Offline (eliberare în numerar la sucursalele Kreddy, Poșta Moldovei, sau Victoriabank).

Durata minimă a contractului este de 60 de zile.

Ratele și, dacă este cazul, ordinea în care acestea vor fi repartizate. Rambursarea sumei creditului și a dobânzii creditului, penalităților, precum și a comisioanelor și costurilor trebuie făcută în rate de plată în baza anuităților și în conformitate cu graficul de rambursare sau la Data Finală de Plată.

Suma totală pe care va trebui să o achiți reprezintă suma capitalului creditat plus dobânda și posibilele costuri aferente împrumutului.

Costurile creditului fără gaj în Chișinău

Rata dobânzii aferente creditului sau, dacă este cazul, diferite rate ale dobânzii stabilite conform contractului creditar.

Dobânda anuală efectivă (DAE înseamnă costul total al creditului exprimat ca procentaj anual din valoarea totală a creditului. DAE te ajută să compari diferite oferte).

DAE variază în funcție de suma de credit și durata acestuia, indicată în contract.

Exemplu de DAE: valoarea creditului 1 000 MDL; Durata creditului 12 luni; Valoarea totală de plată (Credit + Dobândă) 1 768 MDL; DAE = 132.00%

Dobânda anuală efectivă maximă: 324%.

Comision de gestiune la prelungire: se achită pentru prelungirea datei de plată;

În cazul în care costurile acestor servicii nu ne sunt cunoscute, acestea nu sunt incluse în DAE.

Costuri în caz de întârziere la plată a creditului fără gaj în Chișinău

Plățile neefectuate ar putea să aibă consecințe grave pentru istoricul tău creditar (de exemplu, vânzare silită) și să îngreuneze obținerea ulterioară a creditelor.

În caz de încălcare a termenului de plată vei fi penalizat cu:

Penalitate de întârziere 1% pe zi, aplicată sumelor restante (dacă există);

Dreptul de revocare. Ai dreptul să renunți la contractul de credit fără gaj în termen de 14 zile calendaristice.

Rambursare anticipată. Ai dreptul la rambursare anticipată totală sau parțială a creditului în orice moment, cu recalcularea dobânzii. Comisionul de administrare nu se recalculează.

Consultarea unei baze de date. Ne obligăm să te informăm imediat și gratuit asupra rezultatelor consultării unei baze de date în cazul în care cererea de credit este respinsă în baza acestei consultări. Acest lucru nu se aplică în cazul în care furnizarea unor astfel de informații este interzisă prin lege sau contravine obiectivelor de ordine publică sau de securitate publică.

Dreptul la un proiect de contract de credit fără să fii angajat. Ai dreptul ca, la cerere, să obții gratuit un exemplar al proiectului de contract de credit. Această dispoziție nu se aplică în cazul în care, în momentul cererii, nu dorim să încheiem contractul de creditare cu tine.

Perioada de timp pe parcursul căreia suntem obligați să respectăm obligațiile precontractuale. Această informație este valabilă 15 zile din data prezentării prezentei forme, cu excepția cazului în care ai refuzat expres să folosești perioada de 15 zile pentru evaluarea prezentei informații precontractuale.

Autoritățile de supraveghere ale serviciilor pe care le prestăm:

 • Comisia Națională a Pieței Financiare. Adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr.77, mun. Chișinău, MD 2012. Telefon: 022 859 401
 • Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței: Adresă: MD-2012, str. Vasile Alecsandri, 78, Chișinău, Republica Moldova. Linie fierbinte: 022 74-14-64.

Legea luată de noi ca bază pentru stabilirea raporturilor si instanței competente în soluționarea eventualelor litigii cu clienții noștri. Legislația Republicii Moldova, instanțele de judecată a Republicii Moldova.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut