CREDITE ONLINE până la
60 000     lei
acum
prima rată
peste

2  luni
Acum poți depune cererea și obține credit de la Kreddy și în toate oficiile poștale din Moldova!

Cum solicit un credit doar cu buletin de la Kreddy?

Solicită un credit numai cu buletinul de la Kreddy
Solicită un credit numai cu buletinul de la Kreddy

Tu știi de câți bani ai nevoie și pentru cât timp, iar noi suntem gata să-ți fim de ajutor. Apasă butonul "Solicită Împrumut" și haide să-ți primești banii dintr-o gamă variată de credite fără gaj!

Totul este gata în 20 de minute
Totul este gata în 20 de minute

Poți obține un credit online Chișinău în numai 20 de minute. Simplu, eficient și oriunde în Chișinău și Moldova!

Vino și semnează actele ca să-ți primești banii
Vino și semnează actele ca să-ți primești banii

Cele mai avantajoase credite online doar cu buletinul sunt la un click distanță și la o semnătură de tine. Profită acum și obține până la 60000 Lei super rapid!

Condiții de eligibilitate credit doar cu buletinul

Cetățenie moldoveană (locuiești în Bălți, Chișinău sau în orice altă localitate din MD) Cetățenie moldoveană (locuiești în Bălți, Chișinău sau în orice altă localitate din MD)
Vârsta minimă de 18 ani și maximă de 70 de ani Vârsta minimă de 18 ani și maximă de 70 de ani
Un istoric de creditare ireproșabil Un istoric de creditare ireproșabil
Responsabilitate în vederea restituirii împrumutului Responsabilitate în vederea restituirii împrumutului

De ce un credit doar cu buletinul de la Kreddy Moldova?

 • Totul este la vedere, fiecare comision și costuri fiind afișate pe site
  Yes
 • Posibilitatea de prelungire cu 30 de zile a oricărui credit doar cu buletinul fără adeverință salariu
  Yes
 • Vastă rețea de birouri în Chișinău, care oferă posibilitatea ridicării banilor în numerar
  Yes
 • Multiple modalități de completare a cererii și acordarea unui credit doar cu buletinul oriunde în Moldova
  Yes

Despre credit doar cu buletinul de la Kreddy

Creditul doar cu buletinul este un serviciu de finanțare, direcționat spre obținerea de bani fără documente suplimentare și etape birocratice excesive. Acest credit doar cu buletinul se potrivește atât celor angajați în câmpul muncii, cât și profesioniștilor liberi care au nevoie de un împrumut de bani cu documentație minimă, fără adeverință de salariu. 

Creditul doar cu buletinul este o metodă oportună de a accesa bani împrumut într-un termen rapid, comod și fără să petreci câteva zile în obținerea a tot felul de documente, mai mult sau mai puțin importante. 

Condițiile de accesare a unui credit doar cu buletinul sunt extrem de simple, iar caracteristicile produsului creditar sunt următoarele: 

Tipul de credit: credit doar cu buletinul

Valoarea totală a creditului doar cu buletinul – suma creditului acordat: de la 3500 pana la 60 000 lei.

Ridicarea creditului doar cu buletinul

În funcție de posibilitățile tale, transferul sumei împrumutului de bani poate avea loc:

On-line – îți vom transfera imediat suma creditului doar cu buletinul fără adeverință de salariu în contul bancar, cont de card, e-wallet/portofelul electronic indicat de debitor.

Off-line – suma creditului doar cu buletinul va fi disponibilă prin eliberare în numerar la sucursalele Kreddy, Poșta Moldovei, sau Victoriabank.

Durata minimă a contractului de credit doar cu buletinul fără adeverință de salariu este de 60 de zile.

Ratele creditului doar cu buletinul și, dacă este cazul, ordinea în care acestea vor fi alocate. Rambursarea sumei creditului doar cu buletinul fără adeverință de salariu și a dobânzii creditului, penalităților, precum și a comisioanelor și costurilor trebuie făcută în rate de plată în baza anuităților și în conformitate cu graficul de rambursare sau la Data Finală de Plată.

Suma totală pe care va trebui să o achiți (înseamnă suma capitalului creditat plus dobânda și posibilele costuri aferente creditului).

Costurile creditului

Rata dobânzii aferente creditului sau, dacă este cazul, diferite rate ale dobânzii stabilite în contract.

Dobânda anuală efectivă (DAE înseamnă costul total al creditului exprimat ca procentaj anual din valoarea totală a creditului. DAE te ajută să compari diferite oferte).

DAE variază în funcție de suma de credit și durata acestuia, indicată în contract.

Exemplu de DAE: valoarea creditului 1 000 MDL; Durata creditului 12 luni; Valoarea totală de plată (Credit + Dobândă) 1 768 MDL; DAE = 132.00%

Dobânda anuală efectivă maximă: 324%.

Сalcul:

Valoarea Creditului - 10 000 de lei

Durata Creditului - 2 luni

Dobândă - 10% pe lună, (în total 2000 de lei)

Suma totală care trebuie rambursată - 12 000 lei

Comision de gestiune la prelungire: se plătește pentru prelungirea datei de plată;

În cazul în care costurile acestor servicii nu ne sunt cunoscute, acestea nu sunt incluse în DAE.

Costuri în caz de întârziere la plată

Plățile neefectuate ar putea să aibă consecințe grave pentru istoricul tău creditar (de exemplu, vânzare silită) și să îngreuneze obținerea de credite.

În caz de încălcare a termenului de plată a creditului doar cu buletinul vei fi penalizat cu:

Penalitate de întârziere 1% pe zi, aplicată sumelor restante (dacă există);

Dreptul de revocare. Ai dreptul să renunțați la contractul de credit în termen de 14 zile calendaristice.

Rambursare anticipată. Ai dreptul la rambursare anticipată totală sau parțială a creditului în orice moment, cu recalcularea dobânzii. Comisionul de administrare nu se recalculează.

Consultarea unei baze de date. Suntem obligați să te informăm imediat și gratuit asupra rezultatelor consultării unei baze de date în cazul în care cererea de credit este respinsă în baza acestei consultări. Acest lucru nu se aplică în cazul în care furnizarea unor astfel de informații este interzisă prin lege sau contravine obiectivelor de ordine publică sau de securitate publică.

Dreptul la un proiect de contract de credit. Ai dreptul ca, la cerere, să obții gratuit un exemplar al proiectului de contract de credit. Această dispoziție nu se aplică în cazul în care, în momentul cererii, nu dorim să încheiem contractul de credit cu tine.

Perioada de timp pe parcursul căreia suntem obligați să ne respectăm obligațiile precontractuale. Această informație este valabilă 15 zile din data prezentării prezentei forme, cu excepția cazului în care ai refuzat expres să folosești perioada de 15 zile pentru evaluarea prezentei informații precontractuale.

Autoritățile de supraveghere:

 1. Comisia Națională a Pieței Financiare. Adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr.77, mun. Chișinău, MD 2012. Telefon: 022 859 401
 2. Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței: Adresă: MD-2012, str. Vasile Alecsandri, 78, Chișinău, Republica Moldova. Linie fierbinte: 022 74-14-64.

Legea luată de Creditor ca bază pentru stabilirea raporturilor si instanței competente în soluționarea eventualelor litigii cu clienții noștri. Legislația Republicii Moldova, instanțele de judecată a Republicii Moldova.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut