Reguli de aur în aplicarea unui credit care vor fi actuale oricând

Reguli de aur în aplicarea unui credit care vor fi actuale oricând

Orice împrumut bănesc este o responsabilitate, fie vorba de o sumă pentru nevoi personale, fie de un capital minim pentru a începe o afacere. Astăzi însă abordăm creditele online nebancare pentru diferite urgențe simple, ce pot apărea de zi cu zi.

Dacă ai decis că ai nevoie de un împrumut nebancar și nu vrei să ajungi în momente jenante, echipa Kreddy ți-a pregătit câteva reguli de aur care vor rămâne mereu actuale, indiferent de situația din țară.

Regula 1 - Întreabă-te încă o dată ”pentru ce am nevoie de credit?”

De regulă, doar situațiile neprevăzute te fac să iei un credit rapid, mai ales când până la salariu au rămas cel puțin două săptămâni. Împrumuturile pe termen scurt sunt soluția cea mai rapidă pentru a-ți rezolva problemele financiare. De ce? Pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla. O tehnică de uz casnic deteriorată îți poate da prea multe bătăi de cap. Cu siguranță nu ai chef să aștepți până la ziua când îți va fi suplinit contul bancar. În acest caz, cu un împrumut rapid poți cumpăra un aragaz nou și, de ce nu, un frigider direct de la producător.

Regula 2 - Decide suma exactă de care ai nevoie

Ca să evaluezi exact cât ai nevoie, fă calcule precise pentru fiecare leu investit. De exemplu, dacă renovarea apartamentului nu mai poate aștepta, atunci așează-te, ia un carnețel și notează suma necesară pentru fiecare material de construcție. După ce ai notat toate cele necesare, vei afla bugetul exact pentru demararea lucrărilor. Fii rațional în gestionarea banilor pentru fiecare nevoie, iar un credit online în Moldova te poate ajuta în această misiune.

Regula 3 - Fii atent la comisioane, dobândă și taxe suplimentare

Fiecare instituție percepe câteva taxe de acordare a creditelor. Cifra lor poate varia de la o companie la alta, în funcție de capitalul acesteia. Și după cum observi băncile nu par să fie de partea ta, mai ales când ai nevoie de un serviciu financiar pentru nevoi personale. Unde mai pui că poți da peste comisioane ascunse, o dobândă deloc avantajoasă și multe alte taxe suplimentare. Să împrumuți o sumă mică de bani de la o instituție bancară nu este cea mai bună decizie, mai ales că ele nu oferă credite fără adeverință de salariu. Ești obligat să prezinți fluturașul pe venit, să demonstrezi că poți achita creditul în termenii stabiliți de contract. Și ce faci în cazul în care serviciul tău depinde de sezon sau lucrezi ca freelancer, fără angajări oficiale? Oricare ar fi situația, trebuie să ai grijă de aceste cifre când alegi o companie pentru a-ți rezolva dificultățile financiare.

Regula 4 - Alege cu grijă compania de creditare

Reieșind din regula 3, deja ți-ai dat seama cât de mult contează să alegi o companie care îți oferă cele mai bune servicii de finanțare pentru orice nevoi personale. Aici ținem să completăm lista cu alte câteva aspecte importante, precum:

  • transparența în procesul de obținere a creditului online;
  • accesibilitatea la toată informația despre oferte și companie;
  • rapiditatea în aprobare;
  • condiții simple în aplicare.

O companie de creditare non-bancară mereu va avea grijă de clienții săi și le va oferi o mulțime de alternative de a obține banii (în numerar, prin transfer în cont bancar etc.) și de a rambursa creditul (la sucursală, prin transfer online sau terminale de plată etc). Toate acestea vin să-ți sporească confortul și să-ți soluționeze problemele cât mai rapid.

Suntem alături de tine și te ajutăm să faci alegerea potrivită pentru orice nevoie personală. Dacă întâmpini dificultăți în înțelegerea condițiilor sau serviciilor noastre, contactează-ne la numărul de telefon  078 18 88 18 și noi îți oferim toate detaliile.

 
Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut