Credite nebancare: cum să alegi instituțiile potrivite, să aplici și să gestionezi corect banii

Orice credit presupune, primul rând, o responsabilitate aparte pe care ți-o asumi semnând contractul. Așadar, fiind un cetățean inteligent, alege să fii informat înainte de a face acest pas. Echipa Kreddy.md vine cu un material util despre creditele nebancare și îți oferă sfaturi de reținut despre cum alegi o instituție potrivită, cum să aplici și cum să gestionezi banii după ce i-ai obținut.


Fii atent aici și haide să începem:

Cum să alegi compania de creditare bancară potrivită pentru tine

Primul aspect căruia trebuie să-i acorzi atenție este procentul sub care ți se oferă creditul online. De regulă, companiile de creditare nebancară nu percep taxe suplimentare de oferire a împrumuturilor, așa cum o fac băncile. Tocmai de aceea, când alegi o companie de acest tip, analizează minuțios contractul de împrumut. 

Flexibilitatea creditelor nebancare este un alt aspect care trebuie luat în considerare. Aici intră suma împrumutului și termenul de rambursare. De obicei, acesta variază între 30 de zile și 12 luni. Dacă termenul este mai mare, atunci și procentul poate fi mai mare. Îți rămâne doar să decizi în cât timp și ce sumă vei întoarce.

Al treilea aspect ce nu poate fi ignorat este - cât mai puțină birocrația. De ce? Pentru că timpul tău contează! Creditele fără adeverință de salariu și fără alte acte inutile îți salvează timpul cu 70%. Deoarece instituțiile de creditare nebancară îți cer doar buletinul, nimic altceva.

Cum aplici la creditele nebancare?

Indiferent de compania pe care ai ales-o, trebuie să ți se ofere cel puțin 3 posibilități de a aplica la creditele online în Chișinău, în plus, să-ți ofere maximă comoditate în timpul acestei aplicări.

Iată care sunt opțiunile tale:

  • Aplicare online chiar pe site-ul companiei. Alegi suma, termenul de rambursare, oferi date veridice despre tine și apeși butonul de solicitare a creditului. Apoi vei fi apelat de către reprezentantul companiei.

  • Apel telefonic la reprezentanții companiei. Aplici printr-un apel telefonic. La fel, oferi datele personale, apoi solicitarea va fi procesată pentru a ți se acorda împrumutul.

  • Aplicare fizică în sucursala companiei. E destul să ai cu tine buletinul și fișa de însoțire pentru a aplica direct la un credit simplu, fără multe birocrații inutile.



Cum gestionezi banii, odată ce i-ai obținut?

Fiecare client își gestionează singur bugetele personale. Reprezentanților companiei de creditare nebancară le rămâne doar să vină cu o listă de reguli ce te vor ajuta să-ți gestionezi banii și să economisești cât de mult posibil. Mai jos, vezi câteva dintre aceste reguli:

  • Notează-ți toate cheltuielile zilnice, chiar și cele mai neînsemnate.

  • Repartizează cele mai mari și cele mai mici cheltuieli conform categoriilor: facturi, produse alimentare, haine și accesorii etc.

  • Redu cheltuielile inutile, precum: produsele alimentare scumpe sau accesoriile de care nu ai nevoie.

  • Planifică-ți vacanțele, astfel încât să minimizezi cheltuielile pe transport și cazare.

  • În fiecare lună, pune deoparte cel puțin 100 de lei și vei vedea cum cresc economiile tale.

Apropo, dacă ai nevoie de ajutor în planificarea bugetului tău, suntem alături de tine să-ți oferim expertiza și serviciile noastre de creditare nebancară, pentru a veni cu soluții rapide pentru tine. 

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut