Devino partenerul nostru - Creşte-ţi vânzările

Deja este clar că vânzările online sunt viitorul tuturor generaţiilor, întrucât astăzi poţi comanda totul de pe internet. Începând de la cele mai mici produse, până la diferite servicii, cu atât mai mult că şi magazinele fizice au un site aparte de vânzări. Anume din acest motiv, majoritatea afacerilor din Republica Moldova au început să aplice sistemul de achitare în rate pentru clienţii săi, cu ajutorul companiilor de creditare. 

Noi, însă, suntem o echipă de profesionişti cu o vastă experienţă în domeniul microfinanţării. Compania noastră activează de mulţi ani pe piaţă, iar din acest motiv avem un portofoliu mare de parteneri din întreaga ţară. Dacă îţi doreşti şi tu ca viitorii tăi clienţi să beneficieze de credite în Moldova doar cu buletinul la cumpărarea unui produs, atunci cu siguranţă merită să citeşti acest articol.

De ce mulţi dintre clienţii tăi vor fi mai predispuşi să achite produsul în rate?

 

Să începem de la faptul că clienţii tăi, indiferent de afacerea pe care o conduci, sunt şi ei oameni care pot avea situaţii imprevizibile cu banii. Tu însă trebuie să le oferi tot suportul necesar pentru a nu-i pierde. În acest caz, achitarea în rate poate fi o soluţie foarte bună pentru mulţi dintre ei. Doar imaginează-ţi cât de bucuros va fi clientul tău ştiind că poate cumpăra acel produs acum, dar achitând apoi. Un credit rapid îl poate salva de multe probleme sau griji, cu atât mai mult că acest serviciu este disponibil chiar şi în magazine fizice, unde cererea de împrumut este completată de consultant. În plus, dacă este nevoie, managerii noştri pot consulta angajaţii tăi în privinţa procesului de aplicare pentru un credit.

Vânzări mai mari şi clienţi mai fericiţi

Cu siguranţă că vei avea foarte mulţi doritori care vor dori să beneficieze de acest serviciu, ceea ce înseamnă că vânzările tale vor creşte considerabil. În plus, un client fericit, este şi un client mulţumit, nu-i aşa? Colaborarea cu noi va permite companiei pe care o conduci să vândă mai multe produse, mărfuri, bunuri, în credit, mai rapid şi în condiţii destul de avantajoase pentru ambele părţi. Astfel, ai parte nu doar de vânzări mari, ci şi de satisfacţia clienţilor. În aşa mod, un credit online poate fi soluţia perfectă pentru toate probleme tale, precum şi cele ale clienţilor tăi. Nu îţi rămâne decât să faci alegerea corectă şi să profiţi de rezultate!

Condiţiile de creditare

Fiecare client este diferit, însă condiţiile de creditare sunt aceleaşi pentru toţi. Tocmai de aceea, am pregătit nişte cerinţe clare pe care trebuie să le îndeplinească toţi cei care vor dori să beneficieze de achitarea produsului tău în rate.

  • Persoană fizică. Vârsta de la 18 la 70 ani;

  • Posedarea buletinului de identitate valabil;

  • Nu are restanțe la alte credite;

  • Să solicite un credit de la 1000 la 20000 MDL;

  • Pentru un termen până la 24 luni.

 

Hai să ne cunoaştem în speranţa unei colaborări de succes! Te rugăm să completezi formularul AICI sau ne poţi contacta direct la numărul nostru de telefon 078 18 88 18 în cursul orelor de lucru, iar noi te vom ajuta să completezi cererea. Devino partenerul nostru şi creşteţi vânzările alături de Kreddy! 

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut