Cele mai avantajoase credite nebancare – Întrebări frecvente și răspunsuri

Grijile cotidiene ne depășesc, iar necesitățile noastre zilnice devin din ce în ce mai mari. Din păcate, instituțiile bancare pun în seama clienților unele sarcini extrem de dificile, încărcate de tot felul de etape birocratice care presupun timp și efort, iar în cazul unei urgențe, nu mai dispunem nici de timp și nici de mare efort nu mai avem chef. Kreddy oferă credite nebancare în Chișinău, fără a impune careva limite, iar obținerea banilor devine rapidă, fără acte suplimentare, doar în baza buletinului de identitate.

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, care te vor ajuta să îți faci o imagine clară despre serviciul nostru de finanțare.

Cum depun cererea pentru împrumuturi online rapide?

Cererea de împrumut o poți plasa direct pe site-ul nostru, în unul din oficiile noastre din Chișinău sau la unul din terminalele de plată RunPay Mini,sau la unul din oficiile Poșta Moldovei. Sau cel mai simplu și rapid mod - aplică o solicitare prin telefon la numărul 078 18 88 18.

De ce acte am nevoie pentru a obține un împrumut?

Ai nevoie doar de buletinul de identitate valabil, care să îți confirme datele personale. Atât!

Cât de repede voi primi banii?

Imediat după semnarea contractului primești banii în numerar fără comision la unul din oficiile noastre, în decurs de 10 minute la terminalele de plată RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Cine poate beneficia de credite nebancare urgente online?

Orice adult cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani, rezident în Republica Moldova, poate aplica pentru un împrumut Kreddy.

Unde pot achita creditul?

Kreddy îți oferă o multitudine de posibilități pentru a achita creditul, astfel ca grijile tale să fie reduse la minim. Împrumutul poate fi achitat  în oficiile noastre str. Ismail 58/1 și bd. Moscovei 1/2 (fără comisioane) sau la una din filialele BC "Victoriabank" SA, BC "Moldindconbank" SA, BC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita la orice terminal QIWI, RunPay, PAYNET, BPay din țară sau prin intermediul canalelor de achitare online: myrunpay.com, paynet.md, oplata.md, www.bpay.md.  

Care este suma și perioada maximă a împrumutului?

Poți împrumuta de la 1 000 până la 20 000 de lei, cu o perioadă de rambursare de până la 12 luni.

Deci, indiferent de situație în care apar necesități financiare urgente, e foarte important să cunoști avantajele pe care ți le oferă un credit urgent cu buletinul. Îl poți obține extrem de ușor și simplu. Și ca să nu fugi prin tot orașul în căutarea banilor, apelează la Kreddy și rezolvă-ți problemele financiare în 15 minute. Compania Kreddy îți oferă o perioadă de grație 3 luni și o aplicare ușoară, fără multe bătăi de cap. Toate costurile sunt transparente, fără garanți și gajuri.

Nu mai aștepta! Rezolvă-ți acum nevoile financiare, ne găsești online sau la numărul de telefon 078 18 88 18 sau 078 18 88 28. 

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut