Care sunt modalitățile de rambursare a unui credit?

Suntem conștienți că pe parcursul derulării relației de credit pot apărea evenimente neprevăzute, care pot da peste cap toate planurile și pot crea situații greu de gestionat, însă am creat o serie de soluții menite să vină în întâmpinarea clienților noștri în astfel de cazuri și care să le ofere sprijinul necesar în situațiile dificile.

 

Facem eforturi și ne preocupă permanent situația financiară a fiecărui client. Pentru noi, este foarte important să avem clienți care ne solicită sprijinul, să comunice cu noi și să ne contacteze pentru a găsi împreună soluții la problemele financiare cu care se confruntă. Astfel am creat și multiple modalități de rambursare a unui credit în Chișinău, prin care clienții noștri să poată achita ratele lunare.

Cum poți rambursa creditul luat de la Kreddy?

Apreciem rambursările de credit la timp, căci asta ne ajută să furnizăm termeni și condiții mai bune în viitor.

Suma de rambursare este indicată în contract. De asemenea, poți găsi aceste detalii și în cabinetul personal de pe site-ul www.kreddy.md  sau poți să apelezi la numărul: 078 18 88 18 și îți vom oferi toată informația necesară.

La Kreddy ai posibilitatea să rambursezi un credit atât online, cât și offline:

Poți achita pentru un credit rapid doar cu buletinul în Chișinău de la Kreddy, în oficiile noastre str. Ismail 58/1 și bd. Moscovei 1/2 (fara comisioane) sau la una din filialele BC "Victoriabank" SA, BC "Moldindconbank" SA, BC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita la orice terminal QIWI, RunPay, PAYNET, BPay din țară sau prin intermediul canalelor de achitare online: myrunpay.com, paynet.md, oplata.md, www.bpay.md.

Orice persoană de încredere poate achita creditul în locul tău. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul tău de identificare (IDNP) și să dețină buletinul său de identitate personal ce trebuie prezentate la ghișeu.

 

Este posibilă și o extindere a termenului de rambursare, dar această opțiune depinde de fiecare caz concret, pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să contactezi specialiștii noștri.

Iar vestea cea mai bună, este că îți oferim soluții de rambursare a creditelor obținute și de la alte instituții financiare. Vorbim aici despre refinanțare – o soluție de restructurare a împrumuturilor existente care-ți permite să renegociezi termenii de plată și datele scadente.  Această opțiune poate duce la restructurarea datoriilor tale într-un mod care să-ți permită redresarea finanțelor personale atât pe termen scurt cât și lung.

Care sunt avantajele creditului de refinantare, oferit de Kreddy?

  • Reduce plățile lunare;

  • Dacă avei unul sau mai multe credite la o bancă sau altă instituție financiară, refinanțează-ți creditele cu Kreddy la o rată mai mică, ceea ce îți va reduce plățile lunare;

  • Împrumută mai mult, plătește mai târziu;

  • Poți alege să majorezi suma creditului până la maximum 60 000 lei și să efectuezi plățile pe parcursul a 24 de luni.

Reține! În cazul problemelor cu rambursarea de credit, te rugăm să ne înștiințezi, pentru ca să putem găsi împreună cea mai bună soluție. Suntem aici ca să te ajutăm în orice situație, fie că vrei să obții un credit doar cu buletinul online, să achiți ratele lunare, sau să soliciți un credit de refinanțare.

 

Nu ezita să ne contactezi de fiecare dată când te afli într-o situație tensionată care ar putea să-ți afecteze finanțele lunare, iar în funcție de problema apărută, vom găsi împreună o soluție cu adevărat avantajoasă, pe termen lung.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut