Avantajele pe care le oferă Kreddy față de competitori

În ultimii ani, pentru populația din Moldova au apărut mai multe oportunități de a solicita un împrumut rapid. Băncile și alte companii specializate au creat o serie de produse și servicii financiare care adresează problemele clienților și îi ajută să depășească situații de criză. Kreddy este una dintre companiile lider care acordă credite online fără acte în Moldova, mult mai avantajoase decât ce ai auzit până acum. Dacă te întrebi ce beneficii aduce Kreddy în plus față de alte instituții, îți răspundem noi!

  • Credite doar cu buletinul

Probabil te-ai obișnuit cu cerințele băncilor, deseori greu de îndeplinit. Față de alte instituții financiare, Kreddy nu solicită prezența unor garanți, gaj, adeverințe de salariu sau alte acte justificative. E bine să știi că oricare ar fi necesitățile tale, Kreddy este la dispoziție cu un credit rapid doar cu buletinul. Totul e simplu, ai nevoie doar de actul de identitate valabil, ceea ce simplifică procesul de realizare a planurilor tale. Printr-un împrumut de la Kreddy ai șansa să primești până la 20 000 MDL pentru un termen între 2-12 luni, cu posibilitate de prelungire în anumite cazuri. În plus, procedura și dobânda sunt în interesul tău!

  • Aplicare rapidă, de oriunde

Compania Kreddy îți oferă posibilitatea să aplici pentru un credit rapid online și offline printr-o procedură extrem de simplă. Indiferent de localitatea sau de orașul din Moldova în care te afli, ne găsești ușor în mediul online, la oficii, la terminalele de plată RunPay Mini sau soliciți un împrumut la telefon. Pentru confortul clienților noștri, avem filiale în Chișinău, Bălți și Orhei, dar şi parteneriate cu Darwin şi RunPay, pentru ca întreg procesul de solicitare a creditului și rambursarea să fie o experiență plăcută. Singurele noastre condiții sunt ca aplicantul să fie cetățean al Republicii Moldova, cu vârsta de minim 18 ani și o sursă de venit stabilă. Avem încredere în tine!

  • Proces de lucru operativ

Misiunea serviciilor Kreddy este să ai acces ușor și cât mai rapid la finanțare, prin urmare lucrăm operativ pentru a te susține. După ce ai completat cererea prin una dintre metodele menționate, în doar 15-20 de minute primești verificarea și răspunsul. În continuare, după ce te decizi, vei semna contractul cu toate datele la vedere și vei rambursa suma în termenul stabilit. Operatorii Kreddy sunt dedicați, profesionali și sunt mereu gata să acorde asistență la telefon, pe e-mail sau direct pe site. Ai suport nelimitat din partea noastră!

  • Rambursare flexibilă

Kreddy acordă împrumuturi tuturor persoanelor responsabile și clarifică de la bun început costurile creditului, ca să poți lua o decizie informată. Odată cu încheierea contractului de credit, poți primi banii pe card sau în numerar, la filiala Kreddy, la Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Ai o perioadă de grație de până la 3 luni, după care poți achita conform termenului și graficului din contract, iar dacă ai nevoie, poți prelungi perioada de întoarcere a împrumutului în schimbul unui comision. Rambursarea împrumutului este astfel flexibilă și avantajoasă, lucru pe care îl întâlnești în special la Kreddy!

  • Transparență maximă

Creditul este acordat în condiții de transparență maximă. De la prima interacțiune cu noi până la sfârșitul rambursării creditului te punem la curent cu toate informațiile și datele necesare. Toate costurile și comisioanele sunt afișate pe site, unde de asemenea există un calculator de credit. Cu ajutorul acestui instrument selectezi suma de împrumut dorită și termenul convenabil ca să afli rata lunară aproximativă, graficul rambursării și informații precontractuale. În noi poți avea încredere!

Este clar că față de competitori, Kreddy este un serviciu mai rapid și mai accesibil tuturor. Multiplele metode de a aplica pentru un împrumut online, condițiile simple, lipsa certificatelor de salariu și a actelor care să demonstreze venitul - transformă Kreddy într-o șansă a oamenilor de a primi finanțare cât mai ușor. Indiferent de nevoile personale și planurile tale, Kreddy îți este alături!

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut