Avantajele creditului de refinanțare

Societatea contemporană este dominată de regulile echității financiare și a dezvoltat pentru populație o sumă de instrumente economice, grație cărora se pot obține acele resurse necesare pentru un trai decent. Unul dintre mecanismele relevante de pe piața economică este creditul de refinanțare. Care sunt beneficiile acestuia și de ce trebuie să ții cont când îl accesezi, află în rândurile ce urmează.

 Este o metodă eficientă de recalcul al creditelor existente

Să ne imaginăm situația în care ai accesat un credit leasing sau un credit online. La momentul obținerii acestuia aveai un salariu mic, respectiv schema de rambursare a fost divizată conform surselor constante de venit. În total, trebuie să întorci ratele cam în decurs de un an. Ulterior, ți-ai schimbat jobul sau ai obținut un proiect la care visai de foarte mult timp și veniturile tale au crescut considerabil. Respectiv, pentru a scurta dura de returnare a finanțelor împrumutate poți accesa un credit în Chișinău cu scop de refinanțare. 

Acest lucru este valabil și viceversa, în cazul în care nu ai prea multe venituri, poți lua un credit de refinanțare care ți-ar acoperi atât datoria ajunsă la scadență, cât și penalitățile survenite. 

 

Îți permite să eviți acumularea penalităților

Este foarte neplăcut să ai o istorie creditară „pătată”, deoarece acest lucru te împiedică ulterior să mai accesezi împrumuturi, iar situațiile care cer astfel de surse pot apărea inopinat. Pentru a evita aceste efecte neplăcute, creditul de refinanțare poate fi folosit și pentru a stinge penalitățile extra ale creditului existent. În acest fel, poți să descarci sarcina pecuniară și să nu îți faci găuri în bugetul personal.

De ce trebuie să ții cont atunci când iei un credit de refinanțare? Iată câteva elemente indispensabile: 

  • Să cunoști sau să studiezi din nou condițiile contractuale ale creditului anterior accesat. Unele instituții financiare prevăd expres imposibilitatea de a le refinanța. În plus, trebuie să știi exact care este durata de rambursare, mărimea ratelor și penalitățile care pot surveni pentru întârzieri. 

  • Să iei suma necesară, incluzând și penalitățile deja existente, dacă acestea au început să curgă. Mărimea creditului poate fi ajustată până la un anume plafon. În cazul nostru, acesta este de 60.000 lei.

  • Să informezi instituția financiară de la care ai luat creditul despre intenția de a refinanța creditului existent.

  • Să alegi o instituție financiară de încredere pentru a accesa împrumutul de refinanțare. În acest fel, vei fi sigur de acoperirea integrală a datoriei și nu vei avea surprize neplăcute. 

Compania Kreddy îți oferă posibilitatea de a accesa un credit în Moldova de refinanțare de circa 60.000 (limita maximală) cu depunerea cererii online și examinarea în doar 15 minute. Rambursează cu succes creditele existente și respiră liber de orice datorie. 

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut