CREDITE ONLINE până la
60 000     lei
acum
prima rată
peste

2  luni
Acum poți depune cererea și obține credit de la Kreddy și în toate oficiile poștale din Moldova!

Cum solicit un credit fără adeverință salariu de la Kreddy?

Solicită un credit fără adeverință salariu de la Kreddy

Suntem aliații tăi în soluționarea problemelor financiare. Apasă butonul "Solicită Împrumut" și vino să obții suma necesară dintr-o gamă variată de credite fără adeverință salariu!

Primești banii în doar 20 de minute

Poți obține credite în Chișinău în numai 20 de minute. Simplu, eficient și oriunde în Chișinău și Moldova!

Vino să semnezi actele chiar azi pentru a-ți lua banii

Cele mai avantajoase credite online fără adeverință salariu sunt la un click distanță de tine. Profită acum și obține până la 60000 lei chiar azi!

Condiții de eligibilitate credit fără adeverință salariu

Cetățenie moldovenească (locuiești în Bălți, Chișinău sau în orice altă localitate din MD)

Vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani

Un istoric de creditare satisfăcător

Responsabilitate în vederea restituirii creditului

De ce un credit fără adeverință de salariu de la Kreddy Moldova?Beneficiezi de un proces transparent și corect, fără comisioane ascunse și cheltuieli suplimentare

Posibilitatea de a prelungi cu 30 de zile orice credit fără adeverință salariu

Rețea vastă de oficii în Chișinău, unde poți ridica banii în numerar rapid și ușor

O mulțime de  modalități de completare a cererii și de obținere a unui credit fără adeverință salariu oriunde în Moldova.

Despre creditul fără adeverință salariu de la Kreddy

Ne pasă de timpul tău și de bunăstarea ta financiară, de aceea ne-am gândit să venim cu o abordare mult mai simplistă a împrumuturilor nebancare. În acest sens, îți oferim credit fără adeverință de salariu. Nu mai ești obligat să ne prezinți certificate ce denotă prezența și suma venitului tău. Îți solicităm doar prezentarea buletinului de identitate și date veridice despre activitatea ta de bază.

Pe baza acestor informații, suntem aici să te ajutăm în obținerea sumei necesare de bani pentru nevoile tale personale. Fie ai decis să faci o renovare totală a apartamentului, fie vrei să pleci într-o mică vacanță, îți oferim până la 60.000 lei la cea mai avantajoasă dobândă de pe piață. Fiind o companie care îți pune la dispoziție servicii de împrumuturi și anume credite rapide în Chișinău, te invităm să descoperim împreună secretele unui buget personal și familial de succes. Cu experiență vastă în domeniu, ne concentrăm pe bunăstarea financiară a clienților noștri și le oferim soluții fiabile pentru orice situație de criză. Kreddy – mereu alături de tine!


Despre credite fără gaj de la Kreddy

Serviciul de credite fără gaj de la Kreddy.md este recomandat tuturor persoanelor care au cetățenie moldovenească și care se încadrează în condițiile de eligibilitate. Atât în Chișinău, cât și oriunde în altă parte în Moldova, orice moldovean cu vârsta între 18 și 70 de ani poate obține până la 60.000 Lei. Beneficiezi de o perioadă de grație de 3 luni la oricare credit rapid în Chișinău. Solicită împrumut acum și descoperă și alte beneficii pe care le oferim clienților noștri loiali!

Kreddy Moldova înseamnă credit fără gaj, ce poate fi accesat online, la terminalele Run Pay Mini sau în sucursala noastră. Banii se primesc în numerar sau prin transfer bancar, ceea ce înseamnă siguranță și rapiditate. Poți opta pentru un credit rapid online fără acte chiar acum, fiindcă oferim condiții de aplicare flexibile și cu pachet minim de documente. Bucură-te și tu de avantajele pe care ți le oferă Kreddy încă de la primul împrumut de bani, accesând un credit online chiar acum!

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut