Vrei să petreci o toamnă plină de emoții și cu minim de cheltuieli? Află acum care este secretul!

Pentru o bună parte dintre oameni, venirea toamnei aduce cu sine stări melancolice și depresive. De regulă, dispare orice dorință pentru a face ceva și preferăm să ne izolăm în casă, cu alte cuvinte cădem în hibernare. Cu toate acestea, cât de greu nu ar fi să ne adaptăm schimbărilor, cu un pic de dorință toamna poate deveni o perioadă pentru multe activități interesante și clipe plăcute. 

Știm că în același timp cresc cheltuielile bugetului de familie, la gaz și electricitate, însă acesta nu este un motiv să renunți la momentele frumoase. Prin urmare, compania de credite din Chișinău, Kreddy, a pregătit o listă cu lucruri pe care le poți face la începutul sezonului rece, cu minim de cheltuieli.

Fă o schimbare de look

Probabil cea mai evidentă și simplă activitate, dar care îți poate schimba complet dispoziția. Studiază care sunt tendințele modei din acest an, ce culori și haine sunt relevante. Pentru a nu cădea în depresia tomnatică, ar ajuta să faci o schimbare radicală în imaginea ta. De exemplu, te tunzi mai scurt sau vopsești părul în altă culoare. Dacă nu ai suficient curaj pentru astfel de schimbări, poți încerca o nouă coafură sau îndrăznește să experimentezi cu modul cum aranjezi părul.Descoperă cărți și autori noi

Toamna este acea perioadă când o cană mare cu ceai, pătura și o carte sunt rețeta perfectă pentru a petrece ziua. Acum este momentul potrivit să citești cartea pe care ai cumpărat-o cu câteva luni în urmă și încă nu ai apucat să o deschizi. Dacă nu ai nici una pe acasă, atunci poți vizita librăria sau biblioteca pentru a lua lucrarea unui autor care îți place sau pe care nu ai reușit să-l citești până acum. Indiferent de alegerea făcută, o lectură bună doar va umple și completa atmosfera de toamnă.
Începe un curs

Septembrie nu e luna când neapărat doar copiii încep învățătura, o pot face și adulții, deoarece niciodată nu strică să capeți noi abilități sau să le îmbunătățești pe cele pe care le ai deja. Plus, luând în considerare instabilitatea situației economice actuale, niciodată nu poți ști ce va fi mâine. Oricine poate rămâne fără postul de muncă sau i se poate falimenta afacerea. Prin urmare, este binevenit să știi cum să faci față unui număr mai mare de sarcini, din diferite domenii - persoanele care se descurcă cu multitasking sunt mult mai căutate de angajatori. Dacă crezi că nu mai ai ce învăța în domeniul profesional, atunci poți opta pentru ceva ce ți-ai dorit de mult timp, precum să conduci automobilul, să coși/împletești sau să fotografiezi.

Mulți ar susține faptul că un curs calitativ este o investiție destul de mare. Nu putem nega acest lucru, dar orice abilitate acumulată te va ajuta să câștigi mai mulți bani la postul de muncă sau în afara lui. Deci, chiar dacă e vorba despre o sumă mai mare de bani, aceasta se va răscumpăra, iar cele trei luni de toamnă vor fi petrecute util.

Dacă cursul ales nu-ți oferă posibilitatea de achitare în rate și ai nevoie de suma integrală, atunci Kreddy te poate ajuta. Pentru a beneficia de un credit doar cu buletinul în Chișinău, accesează site-ul și completează o solicitare online, iar noi îți dăm răspunsul în 15 minute. Mai bine de atât, dacă iei acum un împrumut, prima rată o achiți abia peste două luni.Petrece mai mult timp alături de perechea sau familia ta

Dacă simți că rutina începe să se strecoare în viața ta personală, este timpul să acționezi cumva. Încearcă să petreci mai mult timp alături de persoana dragă sau familia ta, discutați despre problemele existente, aspectele pe care vreți să le îmbunătățiți în situația actuală și faceți unele compromisuri. Încetează să fugi de deciziile complicate, ia viața în mâini și alege ce îți dorești de la ea, în caz contrar doar te vei împotmoli în dilemele tale.


Petrece timp în natură și intră în contact cu ea

Natura este deosebit de frumoasă toamna. Aerul răcoros revigorant, frunzele copacilor în culori aprinse și mirosul deosebit al acestora îți vor umple starea de spirit cu liniște, te vor relaxa în urma unei veri încărcate și îți vor oferi doar emoții pozitive. Mai mult de atât, poți combina utilul cu plăcutul, de exemplu într-o escapadă în pădure. Copiii pot strânge frunze, ghinde sau alte materiale naturale, pentru a crea cu propriile mâini diferite mici obiecte de decor în casă. Totodată, în aceeași perioadă, fotografiile ies foarte colorate, deci ar fi un moment potrivit pentru o ședință foto cu întreaga familie.Începe să faci mai mult sport

Dacă arșița de vară deloc nu este motivantă pentru a face mai multă activitate fizică, atunci aerul de toamnă este unul revigorant și temperaturile perfecte pentru alergat. Indiferent dacă preferi să faci sport în aer liber sau la sală, acum e momentul să începi, deoarece îți va da energia de care ai nevoie. Nu trebuie să începi din start cu antrenamente complexe, ia-o treptat, până te obișnuiești. Ar fi bine să ai un antrenor, dar dacă nu-ți poți permite, acasă cu muzică pe fundal, la fel, poți face o treabă bună.

Planifică o călătorie

În timp ce unele zone turistice își închid sezonul odată cu venirea toamnei, altele abia îl deschid, iar dacă planifici din timp, ai ocazia să economisești ceva bani. Poți merge la munte împreună cu familie sau într-un city break. În Moldova se organizează drumeții, excursii și camping în zone de care nici nu știai, dar care te vor impresiona plăcut. Orice vacanță scurtă, care te va scoate din rutină, este binevenită. Pe lângă experiențe interesante vei acumula și o doză bună de energie pozitivă, care te va ajuta să fii mult mai productiv și motivat pentru o perioadă lungă de timp. 

Dacă se întâmplă că la moment să nu ai suficienți bani, dar ai prins o ofertă bună, îți reamintim că poți apela la serviciile Kreddy. Cu noi este foarte simplu să obții suma necesară, deoarece oferim credite fără certificat de salariu și alte documente suplimentare.


Redecorează locuința

Nu e vorba despre o reparație generală, doar mici detalii care pot schimba radical atmosfera apartamentului sau casei tale. Investește în perne noi, cu culori pastelate, lumânări, flori proaspete, draperii elegante sau o pătură mare, care să te încălzească în timp ce temperaturile de afară scad. Dacă nu ai un buget planificat pentru asemenea schimbări, oricând poți opta pentru un credit online, în Moldova. De exemplu, opțiunea Credit rapid, a companiei Kreddy, este gândită pentru anume astfel de cazuri. Cu ea ai posibilitatea să beneficiezi de împrumuturi până la 20.000 lei, pe o perioadă de la 2 până la 12 luni. Reamintim că la noi poți lua un credit fără gaj, comisioane și plăți ascunse.

Indiferent de cum alegi să petreci această toamnă, asigură-te că nu va fi una copleșită de stări depresive și activități de rutină. Pentru fiecare schimbare reușită îți poți oferi o recompensă, fie o călătorie cu prietenii sau familia, fie orice alt cadou mult dorit. Important este să strângi cât mai multe experiențe și clipe plăcute în viața ta, pentru că acum este timpul potrivit. Orice ieșire din zona de confort e un plus pentru starea ta de bine.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut