7 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi despre instituții de creditare nebancare. Fii informat!

Înainte ca piața creditară să fie inundată de companii de creditare nebancare, majoritatea oamenilor alegeau să apeleze la bănci pentru a li se oferi împrumuturi pentru diferite nevoi personale. Însă băncile erau și sunt mai stricte în ceea ce privește aprobarea creditelor rapide de la criza economică din 2008. Totuși, timpurile s-au schimbat și instituțiile de creditare nebancare au devenit o soluție perfectă pentru persoanele care au o nevoie urgentă de bani.



Dacă ai nevoie și tu de bani fără să stai în cozile infinite ale băncilor, ți-am pregătit 7 lucruri esențiale pe care trebuie să le știi despre companiile de creditare nebancară:

  1. Toate instituțiile de creditare nebancară trebuie să respecte legile de stat și să dea dovadă de maximă transparență.

Este de înțeles că trebuie să fii puțin prudent față de creditorii nebancari. Cu toate acestea, fii sigur că sunt de încredere. Orice instituție care intenționează să-ți ofere credite fără certificat de salariu trebuie să respecte legile țării cu privire la împrumuturi. Aceste instituții sunt obligate să-ți prezinte toate condițiile de oferire și taxele de împrumut în timpul semnării contractului.

  1. Creditorii nebancari au de regulă un procent mai mic de oferire a împrumuturilor în comparațiile cu băncile.

Aceste tipuri de companii oferă adesea rate mai bune decât băncile cu costuri și taxe inițiale mai mici, ceea ce le face să fie o opțiune mai accesibilă. Dacă ai ales să apelezi la o bancă și ți-a fost oferit un procent prea mare, îți recomandăm să compari rata cu un creditor nebancar. Vei vedea că pentru aceeași sumă cu siguranță poți obține un credit online cu o rată mult mai bună.

  1. Criteriile de creditare sunt mai puțin stricte.

Băncile renunță la veniturile instabile, suplimentare precum: active, dividente, conturi de economii și mulți alți factori. În plus, îți mai cer și acte ce îți dovedesc venitul stabil. Însă companiile de creditare nebancară sunt mai relaxate în acest sens. Nu trebuie să aduci certificate ce îți demonstrează cifra salariului pentru a te califica la creditele doar cu buletinul. Trebuie doar să arăți că ai capacitatea de a rambursa creditul în termenii prestabiliți de contract.

  1. Creditorii nebancari îți oferă termeni de rambursare mai flexibili pentru tine.

Băncile nu se pot lăuda cu o flexibilitate în ceea ce privește creditele rapide pentru nevoi personale. Alegând un creditor nebancar, poți obține banii mai repede - chiar în aceeași zi și îi poți rambursa la fel de rapid. Timpul este esențial, în special când planifici să achiți un credit mai repede decât este indicat în contract. Așadar, companiile de creditare nebancară îți oferă posibilitatea să decizi singur termenul de rambursare al sumei de împrumut în funcție de posibilitățile tale financiare.

  1. Creditorii nebancari sunt mai adaptați nevoilor tale.

Băncile tind să aibă doar câteva produse financiare standarde, care rareori pot fi personalizate. Creditorii nebancari, pe de altă parte, îți pot adapta împrumutul în funcție de nevoile tale. Cu ele, poți obține un împrumut de la 1 000 până la 20.000 lei și îl poți plăti doar în câteva luni. Multe bănci nu au această opțiune.

  1. Procesul de obținere a creditului este mult mai simplu în companiile de creditare nebancară.

Cel puțin o dată în viață ai așteptat 3 zile ca să ți se aprobe un împrumut bancar. Este frustrant, în special când ai nevoie urgentă de bani. Nu vei întâmpina astfel de greutăți când vei apela la instituțiile de creditare nebancară. În cadrul acestor companii, procesul de aprobare este mult mai rapid și nu necesită o birocrație inutilă. În plus, majoritatea îți oferă posibilitatea să aplici online, doar având acces la internet.

  1. O mulțime de metode de rambursare a împrumutului.

Pe lângă faptul că dețin câteva sucursale și sunt mai aproape de clienții lor, companiile de creditare nebancară îți oferă posibilitatea să achiți la terminale, online prin transfer sau la partenerii săi de încredere. Comoditatea este pe prim plan pentru astfel de companii. 

Dacă vrei să știi mai multe despre acest tip de instituții, Kreddy este aici să-ți răspundă la toate întrebările tale. Scopul nostru este să fii informat corect!


Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut