Cum alegi o instituție nebancară în obținerea unui credit rapid? Sfaturi utile

Decizia de a lua un credit trebuie să fie una bine analizată și asumată. Urgențele financiare nu trebuie să-ți întunece rațiunea și să te facă să uiți de rambursarea unui credit rapid la sfârșitul termenului indicat în contract. Primul pas care necesită maximă atenție este alegerea unei instituții financiare nebancare care îți va oferi un împrumut cu cele mai avantajoase dobânzi pentru tine.

Numărul companiilor de creditare din Republica Moldova au crescut în urma solicitării tot mai mari a persoanelor care au nevoie de împrumuturi rapide. Băncile nu mai par a fi o soluție optimă în special pentru cetățenii care au nevoi personale urgente. Un pachet prea mare de acte, cozile infinite și cerințele prea mari au pierdut în fața ofertelor atrăgătoare ale companiilor nebancare care oferă un credit doar cu buletinul.

Așadar, să vedem împreună ce condiții trebuie să întrunească o astfel de companie și căror aspecte trebuie să acorzi atenție când alegi aliatul tău în prestarea serviciilor financiare.

Spectrul de oferte pentru credite nebancare

Cea bună alegere în materie de împrumuturi o vei face doar atunci când vei analiza detaliat ofertele instituțiilor financiare nebancare (IFN). Fiecare companie are diferite facilități pentru segmente separate de cetățeni, însă cele mai privelegiate sunt persoanele fizice. Acestea se pot bucura de credite fără gaj sau împrumuturi care nu necesită dovezi în materie de venit lunar. Este destul să oferi informație veridică despre locul de muncă. În rest, reprezentanții companiei îți analizează situația și îți oferă soluții fiabile pentru rezolvarea problemei tale financiare.

În gama ofertelor prestate de aceste companii, intră la sigur și creditele online, care pot fi accesate chiar pe site-ul acestora. Ușurința în aplicare uimește și îți facilitează obținerea banilor. Poți obține chiar și un credit fără gaj în dependență de suma de care ai nevoie. Acest tip de credit îți oferă condiții de aplicare flexibile și îți solicită un pachet minim de acte pentru a-l obține. Comparativ cu împrumutul cu gaj de la o instituție bancară, creditul fără gaj de la o companie nebancară nu te obligă să oferi garanții mobile și imobile.

Oricare ar fi alegerea ta, optează pentru servicii de creditare nebancare care îți oferă un spectru larg de credite rapide la dobânzi avantajoase și fără comisioane ascunse.

Condiții simple de aplicare pentru credit rapid în Moldova

Când ai nevoie urgent de bani, ești în căutarea celor mai simple soluții pentru a-i obține. Nu îți surâde ideea să fugi prin tot orașul și să obții acte inutile solicitate de angajații băncilor. Condițiile prea stricte pentru un credit în Moldova (procent prea mare de acordare, venit de la o sumă stabilă etc) te îndepărtează de la banca pe care ai ales-o.

Totuși, care sunt acele condiții pe care ai putea să le întrunești fără să depui mare efort? Vezi în lista de mai jos:

  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani;

  • Să ai o istorie creditară satisfăcătoare și să nu ai restanțe;

  • Să ai o sursă de venit stabil pentru a putea rambursa creditul;

  • Să ai cetățenie moldovenească și să locuiești oriunde în Moldova (Chișinău, Bălți etc);

  • Să-ți dovedești identitatea cu un singur document.

Un aspect important în analiza condițiilor este accesibilitatea și transparența acestora. Orice companie de creditare nebancară trebuie să-ți ofere toate informațiile necesare despre condițiile de obținere a unui credit rapid online fără acte. Fie alegi să accesezi site-ul companiei și să le găsești în compartimentul ”Condiții de aplicare”, fie vizitezi sucursala acesteia și discuți cu reprezentanții companiei.

Posibilitățile multiple de a obține banii

Al treilea și unul dintre cele mai importante aspecte este accesibilitatea de a-ți obține banii în aceeași zi. Doar pentru asta apelezi la o companie de creditare nebancară, nu-i așa? O instituție nebancară care își respectă clienții le oferă multe posibilități de a-și obține banii și anume:

  • În numerar la ghișeele filialelor

  • Prin transfer pe contul bancar

  • La oficiile Poștei Moldovei

  • În portmoneul electronic RunPay sau cash la orice terminal RunPay Mini.

Orice variantă ai alege, acordă atenție maximă transparenței și comisioanelor de acordare a împrumutului. Kreddy este aici să-ți ofere o consultație calificată în privința tuturor serviciilor financiare de care ai nevoie. Fii alături de noi!

 

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut