Obține un credit online cu perioada de grație de 3 luni

Împrumutul poate fi soluția ideală pentru tine în momentul în care îți setezi anumite planuri de viitor sau dacă treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. În funcție de nevoile tale și de scopul pentru care ai nevoie de resurse financiare, ai de ales dintre mai multe tipuri de credite oferite de instituțiile financiare nebancare.

Kreddy este una dintre companiile lider care acordă credit online fără acte în Moldova, la condiții mult mai avantajoase decât ce ai auzit până acum.

Există evenimente neaşteptate care te pot lua prin surprindere, cum ar fi:

  • petrecere aniversară cu invitație de ultim moment;

  • un sejur surpriză pentru care ai nevoie de bani de cheltuială;

  • factură medicală ridicată;

  • reparație neprevăzută;

  • urgență familială neașteptată;

  • situația ta materială nu este cea mai bună.

În astfel de cazuri poți apela cu încredere la credite doar cu buletinul de la Kreddy prin intermediul cărora ți se vor livra banii necesari pe cardul tău într-o perioadă scurtă de timp. 

Față de alte instituții financiare, Kreddy nu solicită prezența unor garanți, gaj, adeverințe de salariu sau alte acte justificative. E bine să știi că oricare ar fi necesitățile tale, Kreddy este la dispoziție cu un credit rapid doar cu buletinul. Totul e simplu, ai nevoie doar de actul de identitate valabil, ceea ce simplifică procesul de realizare a planurilor tale. Printr-un împrumut de la Kreddy ai șansa să primești până la 20 000 MDL pentru un termen între 2-12 luni, cu posibilitate de prelungire în anumite cazuri. În plus, procedura și dobânda sunt în interesul tău!

Cele mai optime și flexibile condiții de rambursare pentru orice credit

Kreddy acordă credite doar cu buletinul în Chișinău tuturor persoanelor responsabile și clarifică de la bun început costurile creditului, ca să poți lua o decizie informată. Odată cu încheierea contractului de credit, poți primi banii pe card sau în numerar, la filiala Kreddy, la Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Ai o perioadă de grație de până la 3 luni, după care poți achita conform termenului și graficului din contract, iar dacă ai nevoie, poți prelungi perioada de întoarcere a împrumutului în schimbul unui comision. Rambursarea împrumutului este astfel flexibilă și avantajoasă, lucru pe care îl întâlnești în special la Kreddy!

Aplicare rapidă, de oriunde

Compania Kreddy îți oferă posibilitatea să aplici pentru un credit rapid online și offline printr-o procedură extrem de simplă. Indiferent de localitatea sau de orașul din Moldova în care te afli, ne găsești ușor în mediul online, la oficii, la terminalele de plată RunPay Mini sau soliciți un împrumut la telefon. Pentru confortul clienților noștri, avem filiale în Chișinău, Bălți și Orhei, dar şi parteneriate cu Darwin şi RunPay, pentru ca întreg procesul de solicitare a creditului și rambursarea să fie o experiență plăcută. Singurele noastre condiții sunt ca aplicantul să fie cetățean al Republicii Moldova, cu vârsta de minim 18 ani și o sursă de venit stabilă. Avem încredere în tine!

Misiunea noastră este să simplificăm metoda de acordare a creditelor de consum pentru cetățenii Republicii Moldova, oferind posibilitatea acestora de a beneficia de împrumuturi într-un mod corect și sută la sută transparent.

Compania noastră financiară aplică cele mai noi și mai bune soluții tehnice în tehnologia informației pentru a oferi acces la cele mai avansate produse tehnologice de creditare pentru consumatori. Obiectivul nostru este să oferim acces mai ușor la finanțare printr-o formă mai rapidă și mai transparentă de creditare pentru clienții din întreaga lume care nu își pot satisface nevoile financiare prin produsele bancare actuale.

Produsele și serviciile noastre sunt concepute pentru a permite oamenilor să-și satisfacă nevoile financiare printr-o platformă de împrumut reglementată și standardizată care se integrează în activitățile lor zilnice.

Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiilor mobile și de internet, putem oferi clienților noștri produse financiare adaptate cerințelor lor, mai rapid și mai ușor pentru utilizatori decât înainte.

La Kreddy oamenii sunt considerați o valoare fundamentală, credem în spiritul de echipă și în ceea ce oamenii pot obține prin pasiune și dăruire. Ca forță de muncă unită, noi obținem аtât miсi viсtorii zilniсе, сât și suссеse ре sсаră lаrgă. Avem certitudinea că ceea ce facem este util şi necesar pentru societate.

Vrem să contribuim la dezvoltarea pieței de microfinanțare din Republica Moldova prin investiții în metodologii moderne și proiecte inovative.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut