Obține credit ușor - semnează contractul electronic

Un credit rapid este soluția optimă când ai nevoie de bani instant. La noi procesul de solicitare a creditului este extrem rapid și tot ce trebuie să faci este să aplici, să semnezi contractul și să te bucuri de bani!

Noi, cei din compania creditară Kreddy, am adunat o echipă de specialiști, pentru a te ajuta și pentru a-ți oferi toate informațiile necesare atunci când ai nevoie de bani și nu ai de unde să îi împrumuți. În acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre obținerea unui credit doar cu buletinul și despre avantajele de a împrumuta bani rapid și ușor.

Mai mult, în premieră pe piaţa financiară din ţară, la Kreddy ai posibilitatea să semnezi contractul de credit cu semnătură electronică care-ți confirmă identitatea. Obținerea unei sume de bani niciodată nu a fost mai sigură, mai rapidă și mai avantajoasă ca acum.

Noi îți stăm la dispoziție cu împrumuturi de până la 20.000 de lei și dobânzi transparente. După semnarea contractului primești banii în numerar în decurs de 10 minute la terminalele de plată RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank, iar dacă vii în oficiile noastre, primești banii imediat la casă fără comision. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore. Astfel cu posibilitatea de semna contractul electronic și de a primi banii pe contul bancar, tu îți poți vedea de treburile tale, fără să fii nevoit să te deplasezi prin oraș, iar noi ne vom ocupa de toate.

Credit ușor, rapid, comod

Validarea unui dosar, în cazul în care alegi să ceri un împrumut de la bancă, poate dura câteva zile lucrătoare, iar întârzierea unui răspuns te poate pune în dificultate. Solicită credite fără gaj de la noi și îți vom trimite banii în cont imediat ce solicitarea a fost aprobată, în oricare zi a săptămânii în ore favorabile, luni-vineri: 09.00-20.00 și sâmbătă-duminică: 9.00-17.00 între orele 9.00 și 18.00.

Cui putem oferi credit?

  • Persoană fizică. Vârsta de la 18 la 70 ani;

  • Posedarea buletinului de identitate valabil;

  • Nu ai restanțe la alte credite;

  • Soliciți credit de la 1000 la 20000 MDL;

  • Pentru un termen pina la 24 luni;

Avantajele de a împrumuta bani de la Kreddy

Economisești timp și bani, pe care altfel îi pierzi pentru deplasările la ghișee sau birouri de împrumut. La Kreddy, dosarele sunt soluționate în totalitate online, de la depunerea cererii și până la semnarea contractului electronic.

Nu trebuie să dai explicații. Nu va trebui să ne spui motivele pentru care ai nevoie de bani rapid, așa cum se poate întâmpla în cazul băncilor.

Rate fixe, fără costuri ascunse. Împrumutul de la Kreddy îți asigură transparența costurilor și valoarea ratelor, care nu depind de nici un indice economic ori creștere a valorii Euro.

Solicită un credit ușor și bucură-te de bani atunci când ai cea mai mare nevoie de ei!


Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut