Ia un credit online acum și achită prima rată peste 2 luni

Când este vorba de realizarea visurilor, mulți oameni afirmă că banii reprezintă cel mai mare obstacol în calea lor. La Kreddy, noi credem în accelerarea și susținerea oamenilor de a spune „da” oportunităților. Viața e scurtă și trebuie trăită din plin!

Când există o nevoie urgentă de bani pentru rezolvarea unor probleme financiare, cea mai bună soluție este solicitarea unui credit online doar cu buletinul

În plus, există situații în care un împrumut cu posibilitatea de a achita prima rată peste două luni poate fi un adevărat colac de salvare, tocmai de aceea noi îți oferim suportul nostru. Compania noastră de creditare acordă împrumuturi financiare de până la 20 000 lei, pentru o perioadă de 2, 3 sau 6 luni, iar prima rată va trebui achitată tocmai peste 2 luni de la semnarea contractului. 

Contractarea unui astfel de împrumut este un proces simplu și sigur care se realizează 100% online în doar câțiva pași simpli:

-Accesezi site-ul companiei noastre;

-Selectezi suma și perioada dorită;

-Completezi formularul de înregistrare;

Noi analizăm cererea rapid și te anunțăm în scurt timp despre aprobarea împrumutului tău.

Deci, dacă ai nevoie de un sprijin pe măsura planurilor tale, atunci Kreddy e pentru tine. Aplici ușor în câțiva pași, afli pe loc câți bani primești și beneficiezi de sprijin non-stop pe întreaga perioadă de creditare.

Și, cum am menționat mai sus, pe parcursul primelor două luni ai pauză la plata ratelor, pentru ca în cazul situațiilor dificile să ai un plus de siguranță și să nu fii nevoit să renunți la planurile tale. Aceste împrumuturi sunt foarte folositoare pentru a ieși dintr-o problemă financiară apărută de nicăieri. 

Accesarea unui credit rapid online fără gaj se caracterizează printr-o manieră agilă și fără documente, ai nevoie doar buletinul de identitate, care va confirma datele tale personale din formularul de înregistrare.

Avantajele serviciilor noastre financiare:

  • Număr limitat de documente: documentele pe care trebuie să le prezinți sunt cu mult mai puține comparativ cu aplicarea pentru un credit la o bancă tradițională;

  • Fără garanții: nu trebuie să ai o persoană care să garanteze pentru tine rambursarea împrumutul;

  • Flexibilitate: dacă, dintr-un motiv sau altul, nu poți rambursa împrumutul la termenul stabilit, ai mereu posibilitatea de prelungire a termenului de achitare;

  • Comfort: procesul este 100% online, fără să trebuiască să te deplasezi;

  • Rapiditate: vei știi dacă ți-a fost aprobat împrumutul în aceeași zi în care aplici pentru el.

Experienţa excelentă în creditare a echipei noastre permite prestarea serviciilor cu profesionalism, maximă obiectivitate şi responsabilitate. Datorită tehnologiilor electronice de ultimă oră, clienţii îşi pot perfecta cererea de credit online, ceea ce aduce nu doar economie de timp, dar şi un plus de eficacitate şi simplitate procedurii de creditare. Acestea sunt doar câteva motive din care suntem recomandaţi mereu prietenilor şi tuturor cunoscuţilor!

Obiectivul companiei noastre este creditarea tuturor persoanelor care au nevoie de un suport financiar, la o dobândă cât mai avantajoasă, oferta noastră de creditare constă în credite rapide, fără necesitatea prezentării unei liste imense de acte și cu posibilitatea de a achita prima rată peste două luni de la semnarea contractului. Astfel, cu noi ai cea mai sigură și rapidă rezolvare a dificultăţilor financiare neprevăzute.

Sîntem aici pentru a-ți economisi timp în beneficierea unor credite în Moldova doar cu buletinul. Știm că viața nu merge întotdeauna conform planului, așa că zilnic încercăm să facem procedura și condițiile de acordare a unui credit cât mai flexibile posibil, pentru a putea fi utili tuturor persoanelor care au nevoie de ajutorul nostru. 

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut