Depune cerere și obține credit în toate oficiile poștale din Moldova

Vezi cât de ușor, rapid și simplu poți avea în buzunar până la 20 000 MDL! Deja ai posibilitatea să depui o cerere și să soliciți un credit rapid  în oricare din oficiile Poșta Moldovei. Ai nevoie doar de buletinul de identitate.

Cu Kreddy și Poșta Moldovei prinzi doi iepuri deodată. Cum este posibil? Depui o cerere de credit, timp de cîteva minute primești răspuns cu privire la aprobarea împrumutului, iar în caz afirmativ, ai banii pe loc și achiți facturile fără a sta în rând.



Trăim în vremurile când nu prea avem timp să facem un drum în plus, pentru că există lucruri și activități cu eticheta URGENT și ACUM, iată de ce nouă, echipa Kreddy, ne-a venit o idee: să aducem creditele mai aproape de tine. Și o metodă aproape am considerat-o a fi Oficiul Poștal. Să treci pe la Poștă ca să ridici un colet, să achiți facturile sau să trimiți o scrisoare e la fel de ușor precum e să aplici pentru credit doar cu buletinul fără adeverința salariului în Moldova sau să achiți rata lunară a creditului. Iar datorită tehnologiei, procesul de aplicare și ridicare a creditului e foarte simplu!

– Mergi la Oficiul Poștal.

– Completezi o cerere de aplicare,

– Aplici doar cu buletinul.

– După obții răspunsul în mai puțin de 8 minute.

– Iei banii la același Oficiu Poștal. Și dacă ai ajuns să citești până aici, știm că ești determinat (cine n-ar fi?), dar probabil te întrebi cum se face cu ratele lunare? Ei bine, și aici ne-am propus – confortul să stea în capul mesei, respectiv vei putea achita ratele lunare tot la Oficiul Poștal care îți e comod ție. Și nu mai e nevoie să îți rezervi timp în limita programului disponibil, atunci când vrei să primești creditul sau vrei să achiți rata lunară. E la fel de simplu cum ai cumpăra timbre pentru colecție sau plicuri pentru scrisori de dragoste.

Solicită credite doar cu buletinul în Moldova de la Kreddy

Suntem aliații tăi în soluționarea problemelor financiare. Apasă butonul "Solicită Împrumut" pe site sau mergi la cel mai apropiat Oficiu poștal și vino să obții suma necesară dintr-o gamă variată de credite fără adeverință de salariu!

  • Primești banii în doar 20 de minute

  • Poți obține credite în Chișinău în numai 20 de minute

  • Simplu, eficient și oriunde în Chișinău și Moldova

  • Vino să semnezi actele chiar azi pentru a-ți lua banii

Cele mai avantajoase credite online fără adeverință de salariu le găsești doar la Kreddy. Profită acum și obține până la 20000 lei chiar azi!

Condiții de eligibilitate:

  • Cetățenie moldovenească 

  • Vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani

  • Un istoric de creditare satisfăcător

  • Responsabilitate în vederea restituirii creditului

De ce un credit fără adeverință de salariu de la Kreddy Moldova?

  • Beneficiezi de un proces transparent și corect, fără comisioane ascunse și cheltuieli suplimentare

  • Rețea vastă de oficii în Chișinău, unde poți ridica banii în numerar rapid și ușor

  • O mulțime de  modalități de completare a cererii și de obținere a unui credit fără adeverință salariu oriunde în Moldova

Despre creditul fără adeverință salariu de la Kreddy

Ne pasă de timpul tău și de bunăstarea ta financiară, de aceea ne-am gândit să venim cu o abordare mult mai simplistă a împrumuturilor nebancare. În acest sens, îți oferim credit fără adeverință de salariu. Nu mai ești obligat să ne prezinți certificate ce denotă prezența și suma venitului tău. Îți solicităm doar prezentarea buletinului de identitate și date veridice despre activitatea ta de bază.

Pe baza acestor informații, suntem aici să te ajutăm în obținerea sumei necesare de bani pentru nevoile tale personale. Fie ai decis să faci o renovare totală a apartamentului, fie vrei să pleci într-o mică vacanță, îți oferim până la 20.000 lei la cea mai avantajoasă dobândă de pe piață. Fiind o companie care îți pune la dispoziție servicii de împrumuturi și anume credite rapide în Chișinău, te invităm să descoperim împreună secretele unui buget personal și familial de succes. Cu experiență vastă în domeniu, ne concentrăm pe bunăstarea financiară a clienților noștri și le oferim soluții fiabile pentru orice situație de criză. Kreddy – mereu alături de tine!

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut