Cum să depui cerere pentru creditul de refinanțare Kreddy

Cu toții suntem mult mai confortabili decât acum câțiva ani cu toate produsele financiare de pe piață. Asta pentru că nevoile noastre și tehnologia sunt mult mai avansate și diversificate. Știm deja când și cum să accesăm un credit în Moldova pentru planurile noastre mărețe, dar cât de avantajos sună refinanțarea acestuia?

Refinanțarea unui credit reprezintă posibilitatea de a accesa un nou împrumut prin care să îl achiți pe cel vechi sau pe cele active (dacă ai mai multe), pe o nouă perioadă de timp care să te ajute mai mult. Astfel ți se recalculează plata lunară pe respectiva perioadă, cu noi condiții contractuale și poți să rămâi chiar și cu o sumă extra în buzunar.

Care sunt avantajele creditului de refinanțare, oferit de Kreddy?

  • Reduce plățile lunare;

  • Dacă avei unul sau mai multe credite la o bancă sau altă instituție financiară, refinanțează-ți creditele cu Kreddy la o rată mai mică, ceea ce va reduce plățile lunare;

  • Împrumută mai mult, plătește mai târziu;

  • Poți alege să majorezi suma creditului până la maximum 60 000 lei și să efectuezi plățile pe parcursul a 24 de luni.

Cum să depui cererea de refinanțare?

Poți depune cererea pentru credit rapid doar cu buletinul în Chișinău în doar câțiva pași simpli și primești aprobarea în 15 minute. Este o procedură simplă și ușoară și aceasta poate deveni primul pas ca să începi de astăzi a economisi, iar de pregătirea documentelor vom avea noi grijă.

  • Selectează suma de refinanțare;

  • Folosește formularul de cerere de pe această pagină pentru a introduce cât de mult dorești să refinanțezi;

  • Selectează suma adițională;

  • Adaugă suma adițională la cerere. Poți solicita până la suma totală de 60 000 lei;

  • Alege termenul de rambursare a creditului;

  • Calculează plățile alegând să rambursezi în 3, 6, 12 sau 24 plăți lunare.

Refinanțarea unui credit înseamnă oportunitatea continuă de a-ți îndeplini obiectivele financiare și de a-ți oferi un stil de viață independent de economiile lunare agonisite.

Un avantaj important este că te scapă de haosul plăților dacă ai credite la mai multe instituții financiare, bancare sau nebancare. Poate fi dificil și stresant să respecți ziua de plată stabilită la fiecare instituție și să îți calculezi încasările lunare astfel încât să te asiguri că ai bani în cont la data scadentă. Refinanțarea creditelor îți mută datoria totală la o singură companie de creditare, iar astfel te poți organiza o singură dată pe lună pentru plata ratei.

Un alt avantaj pentru refinanțarea unuia sau mai multor credite este că îți poate aduce în buzunar o sumă extra. Dacă suma acordată pe noul credit este mai mare decât totalul tău de plată la creditul sau creditele deja active, asta înseamnă că la achitarea lor rămâi cu niște bani în buzunar. Pe care îi poți cheltui cum vrei tu.

Refinanțarea unui credit îți lasă economiile disponibile pentru alte planuri. Te descurci foarte bine cu plata sau plățile lunare și ai reușit să pui și bani deoparte. De ce să îi cheltui pe o nouă canapea sau o mașină, când poți alege opțiunea de refinanțare cu cele mai avantajoase condiții la credite doar cu buletinul în Moldova, iar cu economiile să pleci într-o super vacanță? Contactează cu încredere specialiștii noștri și vei primi suport pe întreg procesul de obținere a creditului de refinanțare.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut