Cum funcţionează refinanţarea?

Suntem deja la sfârşitul acestui an, ceea ce înseamnă că ar fi bine să îl încheiem cu situaţii optimiste şi soluţii rezonabile, care ar putea fi puse în aplicare şi în 2022. Una dintre cele mai des întâlnite probleme este cu siguranţă cea legată de starea financiară şi gestionarea banilor. Mereu ne gândim la faptul că trebuie ,,să cheltuim mai puţin şi să economisim mai mult”, dar oare este corect acest lucru? Nemaivorbind de faptul că având anumite credite deja existente, probabil tot din acest motiv, planurile noastre se duc toate pe apa sâmbetei. În acest caz, îţi poate veni în ajutor un credit de refinanțare, care, spre mirarea tuturor, te poate salva considerabil de multe probleme. Cu alte cuvinte, atunci când nu mai ești mulțumit de vechiul tău împrumut, indiferent de cauză, sau nu ai posibilitatea să le acoperi pe cele existente, poți accesa oricând acest produs financiar.

Ce beneficii ai atunci când refinanţezi un credit?

De regulă, refinanţarea unui credit presupune accesarea unui credit nou şi parcurgerea tuturor paşilor necesari acestui proces. Tocmai de aceea, e important să cunoşti, mai întâi de toate, avantajele pe care le ai înainte de a începe procedurile de creditare. Iată şi câteva beneficii de care dispui accesând un astfel de credit:

  • Rată mai mică. De cele mai multe ori, decidem să refinanțăm pentru că pur și simplu ratele lunare pe care le plătim sunt prea mari pentru bugetul nostru. Sau ne dorim să economisim sumele suplimentare. Cum vom avea o rată mai mică atunci când refinanțăm? Obținând un credit rapid cu dobândă mai avantajoasă.. 

  • Mai ușor de gestionat. E clar că un singur credit e mult mai ușor de gestionat decât trei sau patru. Chiar dacă plătești direct online, tot trebuie să urmărești ratele, să ai grijă să existe în cont sumele necesare pentru acestea, să urmărești permanent tot ceea ce se întâmplă. E mult mai simplu atunci când ai un singur credit, nu-i aşa? În plus, și pentru creditul de refinanțare poți plăti direct online ratele, fiindu-ți foarte ușor să îl gestionezi.

Cum identifici cel mai avantajos credit de refinanţare?

Mai întâi de toate, e nevoie să ştii răspunsul la următoarele întrebări:

  • Ce te-a făcut să îți dorești o refinanțare? Probleme personale, întârzierea salariului sau poate alte nelămuriri din viaţa ta. Trebuie să ştii clar de ce îţi doreşti o refinanţare.

  • Vrei să îți micșorezi ratele? Mai întâi de toate caută cu atenție cele mai bune oferte ale instituțiilor financiare, eventual așteaptă pentru a prinde unele reduceri de dobândă oferite.

  • Îți dorești mai multă flexibilitate și consultanți prietenoși, care să îți analizeze dosarul cu atenție și să îți ofere cele mai bune soluții? Caută o instituție financiară cu care să rezonezi cel mai bine şi care să îţi explice detaliat tot procesul.

Refinanţează-ţi creditele cu Kreddy!

Acum că ţi-ai făcut o idee generală despre cum funcţionează o refinanţare, probabil ai vrea să ştii şi la ce companie de creditare merită să apelezi pentru acest produs. Evident Kreddy! Noi oferim credite pentru nevoi personale, perfecte pentru a refinanța unul sau mai multe credite pe care le ai la bănci sau alte instituții financiare. Îți oferim posibilitatea de a accesa un credit online de refinanțare de circa 60.000 (limita maximală) cu depunerea cererii online și examinarea în doar 15 minute. Beneficiază de produsul de refinanţare de la Kreddy și respiră liber de orice datorie! Simplu, rapid şi sigur!

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut