Ce trebuie să știi dacă vrei să accesezi un credit de nevoi personale?

      În zilele noastre, e practic imposibil să faci față tuturor cerințelor financiare, fără să apelezi la un credit de nevoi personale. Pentru oamenii simpli, cu venituri medii, este foarte complicat să economisească sume de bani, pentru a le avea la îndemână atunci când apare vreo urgență, fie că s-a defectat frigiderul sau automobilul necesită o reparație. Companiile de creditare nebancare au devenit un colac de salvare pentru mulți dintre noi, atunci când bugetul era la zero. Aceste instituții nebancare oferă credite cu aprobare online în baza unor condiții extrem de simple, fiind accesibile pentru majoritatea dintre noi.

Dar înainte să te avânți în a lua un credit, este foarte important să te gândești la câteva lucruri.

Salariul și veniturile

Acesta este unul din cele mai importante criterii care stabilesc posibilitatea de a lua sau nu un credit. Înainte de a lua un împrumut, trebuie să calculezi cu grijă toate veniturile și cheltuielile pe care le ai. Ideal ar fi ca rata pentru un credit online cu buletinul, să nu depășească jumătate din ceea ce poți plăti ușor.

Perioada

Este foarte important ca atunci când mergi la o companie de creditare, să ai deja setată o perioadă pentru care vei lua împrumutul. O perioadă mai scurtă te poate ajuta să plătești mai puțină dobândă.

Comisioanele

Acestea reprezintă primul lucru la care trebuie să atragi atenția. Pe lângă ratele lunare, pe care le plătești până vei achita întregul credit, mai pot exista taxe și comisioane care va trebui să le achiți la primirea împrumutului.
De aceea este foarte important ca atunci când vrei să accesezi un credit, trebuie să stabilești din start dacă se vor percepe astfel de taxe sau nu. Una din companiile de creditare, care nu percepe careva taxe sau comisioane ascunse, este Kreddy. Această instituție financiară nebancară, oferă credite doar cu buletinul în Moldova în baza unor condiții extrem de avantajoase, rapide și comode.


Penalitățile

Pe piața financiară sunt multe companii care aplică plăți și penalități exagerat de mari pentru persoanele care întârzie cu plata lunară. De aceea, înainte de a lua un credit, trebuie să te gândești și la varianta că se poate întâmpla să nu poți achita rata lunară la timp. Acesta este la fel un moment destul de important, care trebuie discutat cu colaboratorii instituției financiare.

Perioada de creditare, valoarea creditului, rata, dobânda, sunt câteva detalii foarte importante pe care trebuie să le iei în calcul la încheierea contractului de credit.

Dacă totuși ai decis să accesezi un credit pentru nevoi personale, ar trebui să analizezi toate ofertele de pe piaţă și să o alegi pe cea care poate fi aplicată în situația ta. Totodată, trebuie să iei în calcul toate comisioanele ataşate creditelor, iar pentru aceasta – să citești cu atenție contractul de împrumut. Trebuie precizate toate amănuntele – durata contractului, rata dobânzii la creditul contractat, fixă și/sau variabilă, informațiile care fac referire la alte costuri, incluse în costul total al creditului, rata anuală a dobânzii și suma totală de plată și numărul și frecvența plăților.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut