Aplică pentru refinanțare – toate împrumuturile într-un singur credit cu rate mai mici

 

Dacă ai încercat la un moment dat să prinzi mai mulți iepuri dintr-un foc și ai ajuns să ai mai multe credite în și mai multe locuri, nu-i nimic. Refinanțează-le cu un credit rapid de nevoi personale oferit de Kreddy! Așa, îți salvezi timpul, poți obține bani în plus și totul devine mai ușor datorită faptului că acum ai întreg procesul de obținere a banilor în totalitate online, de la plasarea cererii pe site-ul nostru, până la semnarea contractului electronic.

"Refinanțare" îți pune multe semne de întrebare?

Auzi în stânga și-n dreapta despre refinanțare de credite în Chișinău, dar mult mai greu este să găsești o explicație despre ce înseamnă și când e bine să apelezi la ea.

Nicio grijă, acolo unde sunt întrebări, noi venim cu răspunsuri:

Ce este de fapt o refinanțare?

Refinanțarea presupune obținerea unui nou credit prin care achiți creditul/creditele pe care le ai deja.

Pentru ce?

Poți refinanța alte credite de nevoi personale sau cardurile de credit.

Când poți apela la acest serviciu de refinanțare?

 

  • Când vrei să-ți muți creditul la o instituție financiară nouă, cu care să ai posibilitatea să lucrezi mai bine și mai ușor.

  • Când ai nevoie de mai mulți bani (au apărut noi necesități finaciare în viața ta).

  • Când ai mai multe credite și vrei să administrezi unul singur (funcționează și când creditele sunt de la instituții financiare diferite).

  • Când vrei o rată mai mică, o dobânda mai mică și prelungirea perioadei de creditare.

La ce să fii atent când refinanțezi?

  • Dobânda - verifică dacă este fixă sau variabilă și diferența dintre dobânda pe care o vei plăti la noul credit și dobânda plătită la vechiul credit.

  • Costurile refinanțării - comisioanele de rambursare anticipată, comisionul de acordare a noului împrumut, taxele de înscriere în arhiva electronică, asigurările.

  • Moneda în care iei noul împrumut, mai ales dacă este vorba de euro sau altă valută străină, întrucât aici apare riscul valutar.

  • Veniturile tale trebuie să fie cel puțin la același nivel ca în momentul în care ai luat vechiul credit, mai ales dacă vrei să scazi costul împrumutului sau să obții o sumă suplimentară.

  • Costul total al creditului - este important de calculat atât în momentul acordării, cât și la final. E bine de știut că rata lunară va fi cu atât mai mică cu cât perioada de rambursare este mai mare. Și nu uita să te gândești și la faptul că, pe de altă parte, cu cât rambursezi un credit pe o perioadă mai lungă, cu atât vei plăti mai mult la final.

De ce să te refinanțezi cu Kreddy?

  • Reduce plățile lunare
    Dacă ai unul sau mai multe credite la o bancă sau altă instituție financiară, refinanțează-ți creditele cu Kreddy la o rată mai mică, ceea ce îți va reduce plățile lunare.
     

  • Împrumută mai mult, plătește mai târziu
    Poți alege să majorezi suma creditului până la maximum 60 000 lei și să efectuezi plățile pe parcursul a 24 de luni.
     

  • Depune cererea ușor și rapid
    Depune cererea pentru un credit online acum și primești aprobarea în 15 minute. Este ușor să începi de astăzi a economisi, iar de pregătirea documentelor vom avea noi grijă.

 

Fii unul din clienții fericiți care și-a optimizat cheltuielile! Acum e momentul să-ți aduni toate datoriile într-un singur credit de refinanțare.

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut