Cumpăraţi online cu e-Kreddy!

Astăzi cumpărăturile sunt o necesitate primordială pentru fiecare dintre noi, întrucât zilnic avem cerinţe şi necesităţi sociale fără de care nu am putea trăi. Fie că este vorba despre o maşină nouă de spălat, un frigider, produse alimentare sau alte lucruri din gospodărie, toate cer să avem resurse financiare, mai ales că astăzi totul poate fi comandat online. În această situaţie, cea mai optimă soluţie este un credit online! La noi procesul de solicitare a creditului este extrem rapid și tot ce trebuie să faci este să aplici, să semnezi contractul și să te bucuri de bani!

Compania noastră dispune de cei mai calificaţi specialişti, care sunt gata mereu să îţi ofere ajutor şi informaţiile necesare, atunci când tu ai nevoie rapid de un împrumut. Astel, în acest articol îţi vom explica care sunt principiile de bază pentru obţinerea unui credit rapid doar cu buletinul în Chişinău, cât şi despre avantajele cumpărăturilor online cu ajutorul e-Kreddy.

Este foarte important să cunoşti şi tu că astăzi ai posibilitatea să semnezi contractul de credit cu semnătură electronică, care îți confirmă identitatea. Ba mai mult, obținerea unei sume de bani niciodată nu a fost mai sigură, mai rapidă și mai avantajoasă ca acum. Noi îţi putem oferi suport financiar prin împrumuturi de până la 20.000 de lei și dobânzi transparente. După semnarea contractului primești banii direct pe contul tău bancar, iar transferul poate dura până la câteva ore. Astfel că, până banii se transferă pe contul tău, tu ai posibilitatea să îţi plănuieşti cumpărăturile online, pentru ca ulterior să fii pregătit de a plasa comenzile necesare.

Cu e-Kreddy totul este rapid, uşor şi comod

E de menţionat că împrumuturile bancare sunt destul de costisitoare, şi pot dura până la câteva zile lucrătoare, iar întârzierea unui răspuns îţi poate da toate planurile peste cap, nu-i aşa? Fii sigur că solicitând un credit rapid de la noi, banii îţi vor fi trimişi în contul personal imediat ce solicitarea ta va fi aprobată, iar cumpărăturile online vor fi la un pas distanţă de tine.

Te întrebi cui putem oferi un împrumut?

- Persoană fizică. Vârsta de la 18 la 70 ani;

- Posedarea buletinului de identitate valabil;

- Nu ai restanțe la alte credite;

- Soliciți credit de la 1000 la 20000 MDL;

- Pentru un termen până la 24 luni;

Astfel, pentru a putea depune cererea de credit, e nevoie doar de o copie a buletinului de identitate. Simplu, nu? Echipa noastră va analiza obiectiv informațiile oferite de tine și va reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil. Iar în cazul în care ești deja clientul nostru, poți oricând solicita un nou credit rapid doar cu buletinul în Chişinău, însă după ce l-ai achitat pe cel vechi. În acest caz, nu mai e nevoie să ne oferi informațiile personale amintite anterior, pentru că istoria ta creditară ne va spune totul despre tine.

Care sunt avantajele unui credit online de la Kreddy

În primul rând economiseşti din timpul tău personal! Ştim cu toţii că la ghișee sau birouri de împrumut procesele sunt foarte lungi şi necesită răbdare, iar în special timp, pe care tu de fapt, îl pierzi în zadar. La Kreddy, dosarele sunt soluționate în totalitate online, de la depunerea cererii și până la semnarea contractului electronic.

La noi ai parte de transparența costurilor și valoarea ratelor, care nu depind de cursul valutar sau alţi factori externi. În cazul în care întâlneşti dificultăţi financiare care te tensionează şi îţi afectează considerabil planurile de cumpărături, nu ezita să ne contactezi, iar în funcție de problema apărută, vom găsi împreună o soluție avantajoasă! Cu e-Kreddy te bucuri de cumpărăturile online atunci când ai nevoie!

Kreddy
Cum să împrumut? FAQ Rambursare Credit doar cu buletinul Credite fara gaj Credite in Chisinau Credite in Moldova Blog 078 18 88 18 Рус / Rom
Solicită Împrumut